Cartellera

El Documental del Mes

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) - Reus
Biblioteca Pública - Tarragona

Els testimonis de Putin

Els testimonis de Putin

Sinopsi

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin.

A través de testimonis com els de Mikhaïl Gorbatxov, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

A través d’antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.

Horaris: 

Dijous 16 de gener: 19:00h
Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) - Reus

Divendres 31 de gener: 18:30h
Biblioteca Pública - Tarragona

Preu: Gratuït

 

Més informació: 
Web El Documental del Mes