Teatre Bartrina, Reus, Camp de Tarragona
Teatre Bartrina
Plaça del Teatre, 1
43201 - Reus
  • 977 010 658
  • administracio@teatrebartrina.cat

Què hi pots fer?

Teatre 'La dansa de la venjança'
Espectacles
Dissabte 14 de desembre, 21h
Cloenda de l'Any Roseta Mauri
Activa't
Dissabte 22 de desembre

Cartellera

VOS
An Elephant Sitting Still

An Elephant Sitting Still

Sinopsi

Un dia des de l'alba fins al vespre, amb diversos personatges intentant agafar un tren per escapar de l'espiral descendent en què es troben. 

Horaris: 

Divendres 13 de desembre: 21:00h

VOS
Gracias a Dios

Gracias a Dios

Sinopsi

Alexandre viu a Lió amb la seva dona i fills. Per casualitat, s'assabenta que el capellà que va abusar d'ell quan era un boy scout segueix treballant amb nens. Es llença a un combat al qual s'uneixen François i Emmanuel, altres víctimes del capellà, amb l'objectiu d'alliberar-se dels seus sofriments a través de la paraula. Però les repercussions i conseqüències dels seus testimonis no deixaran ningú indemne. Basada en el cas real de Bernard Preynat, capellà de la Diòcesi de Lió, acusat el 2016 d'abusar sexualment de desenes de nens.

Horaris: 

Divendres 20 de desembre: 21:00h

Més informació

El Teatre Bartrina va ser construït l’any 1905 com a teatre del Centre de Lectura. Després de diferents vicissituds, va ser rehabilitat l’any 1995. Té una capacitat per a 550 persones.

En l’actualitat, el teatre està gestionat pel Consorci del Teatre Batrina, format per l’Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura. La programació la proposa la Comissió Artística integrada actualment per Lluís Pasqual, Ramon Gomis i Xavier Graset.

Al Teatre Bartrina hi tenen cabuda des de grans produccions estatals o nacionals fins a les representacions de teatre infantil o activitats de caire més avantguardista o ciutadà.