Teatre Bartrina, Reus, Camp de Tarragona
Teatre Bartrina
Plaça del Teatre, 1
43201 - Reus
  • 977 010 658
  • administracio@teatrebartrina.cat

Què hi pots fer?

Disc 'La Flor del Panical. Whiskyn's 25 anys' de Joan Masdéu
Música
Dissabte 1 de febrer, 21h
Espectacles
Dissabte 8 de febrer, 21h
Espectacles
Diumenge 9 de febrer, 19h
Teatre 'Rita' de Marta Buchaca
Espectacles
Dissabte 15 de febrer, 21h
Espectacle familiar 'Little night' d'Imaginart
Família
Diumenge 16 de febrer
Teatre 'Springbreaker' a càrrec de la companyia Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC)
Espectacles
Dies 29 de febrer i 1 de març

Cartellera

VOS
El hotel a orillas del río

El hotel a orillas del río

Sinopsi

Un poeta que s'allotja a un hotel de la ribera truca els seus dos fills, amb els qui no es reuneix des de fa temps, per a que vagin a veure'l. Aquesta sobtada decisió sembla estar motivada per la seva estranya impressió que va a morir en qualsevol moment. Mentre la família intenta posar-se al dia, una dona que ha estat enganyada per la seva parella es muda a l'hotel. Només arribar a la seva habitació, truca un amic per a que es trobi amb ella. Enfonsats en la desesperació, una sobtada nevada entrellaça les dues històries. 

Horaris: 

Divendres 24 de gener: 20:15h

VOS
El gran Buster

El gran Buster

Sinopsi

'El gran Buster' celebra la vida i la carrera d'un dels cineastes més prolífics i influents de Hollywood, Buster Keaton. La restauració magistral de les obres d'arxiu donen vida a la màgia de Keaton a la pantalla gran, mentre les entrevistes amb amics, familiars, col·laboradors i un grup d'artistes profundament influenciats per la singularitat de la seva visió retraten una vida i un personatge la complexitat, audàcia i gràcia del qual van ser igualades per la grandesa de les obres que va crear.

Horaris: 

Divendres 31 de gener: 20:15h

VOS
El peral salvaje

El peral salvaje

Sinopsi

Un aspirant a escriptor torna al seu poble natal a Turquia, però se sent aclaparat pels deutes i problemes que té el seu pare.

Horaris: 

  Divendres 7 de febrer: 20:15h

Els dies que vindran

Els dies que vindran

Sinopsi

Vir (30) i Lluís (32) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan 'embarassats'. Durant 9 mesos, seguirem l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant d'ells, intentant aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d'aprendre a ser dos... Utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

Horaris: 

Divendres 14 de febrer: 20:15h

VOS
Varda por Agnès

Varda por Agnès

Sinopsi

Un documental d'Agnès Varda que posa llum sobre la seva experiència com a directora, oferint una visió personal del que ella anomena "escriptura de cine", viatjant des de la Rue Daguerre de París a Los Ángeles i Pequín.

Horaris: 

Divendres 21 de febrer: 20:15h

VOS
Parásitos

Parásitos

Sinopsi

Tant Gi Taek (Song Kang Ho) com la seva família estan sense feina. Quan el seu fill gran, Gi Woo (Choi Woo Shik), comença a donar classes particulars a casa de Park (Lee Sun Gyun), les dues famílies, que tenen molt en comú tot i pertànyer a dos móns totalment diferents, comencen una interrelació de resultats imprevisibles.

Horaris: 

Divendres 28 de febrer: 20:15h

Més informació

El Teatre Bartrina va ser construït l’any 1905 com a teatre del Centre de Lectura. Després de diferents vicissituds, va ser rehabilitat l’any 1995. Té una capacitat per a 550 persones.

En l’actualitat, el teatre està gestionat pel Consorci del Teatre Batrina, format per l’Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura. La programació la proposa la Comissió Artística integrada actualment per Lluís Pasqual, Ramon Gomis i Xavier Graset.

Al Teatre Bartrina hi tenen cabuda des de grans produccions estatals o nacionals fins a les representacions de teatre infantil o activitats de caire més avantguardista o ciutadà.