CineClub La Ràpita

Auditori Sixto Mir
Carrer Val de Zafan, 70
La Ràpita
Facebook CineClub La Ràpita

María y yo

Sinopsi

María Gallardo, una adolescent autista, viu amb la seva mare a les Canàries. A Barcelona viu el seu pare Miguel Gallardo, que la porta de vacances a un centre turístic del Sud de Gran Canària. Durant un d'aquests viatges, es mostra com és la convivència amb una persona discapacitada.

Horaris: 

Dijous 10 de juny: 20:00h

Cuento de verano

Sinopsi

Nou conte de les "quatre estacions" de Rohmer. El jove Gaspard arriba de vacances al balneari francès de Dinard. La seva idea és trobar-se allà amb Lena, la noia que el té boig. Però en aquests dies assolellats i tranquils coneix una altra noia, una morena atractiva i sensual que li suggereix nous rumbs al seu cor. No obstant això, potser la resposta no estigui en ella, sinó en Margot, la dolça cambrera amb la qual Gaspard fa amistat sense adonar-se'n.

Horaris: 

Diumenge 13 de juny: 18:30h

Tiempos modernos

Sinopsi

Esgotat pel frenètic ritme de la cadena de muntatge, un obrer metal·lúrgic acaba perdent el cap. Després de recuperar-se a un hospital, surt i és empresonat per participar en una manifestació en què es troba per casualitat. A la presó, també sense voler-ho, ajuda a controlar un motí, gràcies al qual queda en llibertat. Una vegada fora, reemprèn la lluita per la supervivència en companyia d'una jove òrfena a qui coneix al carrer. 

Horaris: 

Diumenge 20 de juny: 18:30h