Cartellera

CineClub La Ràpita

Auditori Sixto Mir
Carrer Val de Zafan, 70
La Ràpita
Facebook CineClub La Ràpita

VOS
A world not ours

Un món que no és el nostre

Sinopsi

'Un món que no és el nostre' és un retrat íntim, sovint humorístic, de tres generacions a l’exili al camp de refugiats d’Ein El-Helweh, al sud del Líban. A partir d’una gran quantitat de documents personals, arxius familiars, i filmacions històriques, la pel·lícula és un estudi sensible sobre el sentit de pertinença, l’amistat i la família.

Filmada durant més de vint anys per diferents membres de la mateixa família, 'Un món que no és el nostre', és més que un retrat familiar; és un intent per preservar el que s’està oblidant i subratllar el que no hauria de ser mai esborrat de la memòria col·lectiva.

Horaris: 

Diumenge 10 de febrer: 18:30h

 

Aportació: 4€ | 2€: socis

VOS
Life, animated

Vida animada

Sinopsi

La inspiradora història d'Owen Suskind, un noi que va desenvolupar autisme a l'edat de 3 anys. Va ser incapaç de parlar fins que ell i la seva família van descobrir una manera única de comunicar-se, a través d'submergir-se en el món dels films clàssics d'animació de Disney. Aquesta emotiva història segueix a Owen en el seu camí cap a la maduresa i els seus primers passos cap a la independència.

Horaris: 

Diumenge 24 de febrer: 18:30h

 

Aportació: 4€ | 2€: socis