Cartellera

CineClub La Ràpita

Auditori Sixto Mir
Carrer Val de Zafan, 70
La Ràpita

VOS
Mi tío

Mi tío

Sinopsi

El senyor Hulot (Jacques Tati) no té feina, ocupant-se de portar al seu nebot Gérard (Alain Becourt) a l'escola i tornar-lo després a la ultramoderna casa de la seva germana (Adrienne Servantie), casada amb el senyor Arpel (Jean-Pierre Zola), qui intenta ocupar al seu cunyat a l'empresa de fabricació de tubs de plàstic on treballa.

Horaris: 

Diumenge 2 de setembre, a les 19:30h

 

Aportació: 4€ | Entrada gratuïta: socis

VOS
Nueve días sin Fidel

Nueve días sin Fidel

Sinopsi

La nit del 26 de novembre mor a La Habana el líder històric de la Revolució Cubana, Fidel Castro Ruz, als 90 anys. La data marca l'inici de 9 dies de dol oficial en què el ‘shock’ inicial queda submergit en el silenci imposat pel dol, però també per la incertesa. La música i l'alcohol queden prohibits durant tot el període de temps. A mesura que avancen els dies, el govern i aquella part de la població més ‘fidelista’ es reafirmen davant la “desaparició física” del seu líder per demostrar que la Revolució segueix en peu. Però les mateixes mostres de suport –cada vegada menys entusiastes, monotemàtiques i repetitives- i el desplegament institucional reflexen alguna cosa d'anacrònic i obsolet que denoten, en ells mateixos, temps de canvi per a l'illa.

Horaris: 

Dissabte 22 de setembre, a les 19:30h
També es projectarà el documental - també de Sofia Cabanes - 'Un ladrillo pa' la historia')

 

Entrada gratuïta.

VOS
Arrugas

Arrugas

Sinopsi

Emilio i Miguel, dos ancians reclosos a un geriàtric, es fan amics. Emilio, que pateix un principi d'Alzheimer, compta immediatament amb l'ajuda de Miguel i altres companys que intentaran evitar que faci cap a la planta dels desanonats. El seu boig pla tenyeix d'humor i tendresa el tediós dia a dia de la residència, ja que per a ells acaba de començar una nova vida. Llargmetratge d'animació 2D per a adults, basat en el còmic homònim de Paco Roca (Premi Nacional de Còmic 2008).

Horaris: 

Diumenge 30 de setembre, a les 18:30h

 

Aportació: 4€ | Entrada gratuïta: socis
*Tots els beneficis es destinaran a l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Montsià.