Botticelli Baby

Foto: 

Martin Hinse
Botticelli Baby

Els alemanys Botticelli Baby fan parada a Ulldecona

L’1 d’agost la banda oferirà un concert en el marc de les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat
Surtdecasa
,
26/07/2021
Música
Els concerts de les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona ja han engegat motors. Fins al 18 de setembre, diverses propostes musicals emergents i veteranes passaran per l’escenari de la programació d’Ulldecona, com és el cas dels internacionals Botticelli Baby. La banda alemanya hi actuarà l’1 d’agost en el que suposa una de les parades de la primera gira que fan per l’Estat espanyol. 

Els mesos d’estiu a Ulldecona es reuneixen grups musicals de totes bandes, concretament a les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat, que ja han començat i posaran el punt final als directes el dia 18 de setembre. Una de les bandes destacades que agafarà els micròfons de la cita són els alemanys Botticelli Baby, que fan parada a Ulldecona en el marc de la primera gira per l’Estat Espanyol. L’1 d’agost és el torn de la seva mescla de sonoritats.

Botticelli Baby són originaris de la regió del Ruhr, una zona minera que és també una de les àrees metropolitanes més poblades d’Alemanya. La seva trajectòria és intensa: van impulsar el projecte musical i de seguida van exhaurir les entrades de la seva primera gira. També van fer el salt als festivals, en total han actuat a més de trenta esdeveniments, com el Jazzahead! o l’Oldenburger Kultursommer. Ara, però, s’endinsen en la seva primera gira a territori català.

Pel que fa a llançaments discogràfics, compten amb tres treballs en cartera. El primer d’ells és l’àlbum homònim que van treure el 2015, una declaració d’intencions del que es consolidaria com la seva essència. Tres anys més tard, l’any 2018, van presentar ‘Junk’ (Unique Records, 2018), i recentment, aquest 2021, han publicat ‘Saft’ (Unique Records, 2021) amb noves cançons per portar al directe. La combinació de swing, blues i sonoritats balcàniques dels seus discos serà ben aviat a Ulldecona.

Altres artistes de fora del territori català formen part de la graella de concerts de les Jornades Musicals de l’Ermita, com són el cas dels francesos Les Rencards i Ian Kay, així com dels bascos Ezpalak, que aterraran amb tota la força del segon treball discogràfic, ‘Kolpatu Topatu’. No te’ls perdis!

A

També et pot interessar