Quedatacasa

Foto: 

Cedida

Queda't a casa!

L'equip de Surtdecasa continuarà treballant per oferir-vos propostes interessants per fer a casa
Surtdecasa
,
13/03/2020
Activa't

A Surtdecasa treballem cada dia per oferir-te les millors propostes culturals i d'oci al país. Una plataforma permanentment actualitzada amb una exhaustiva agenda d'espectacles, arts, concerts o festivals juntament amb les veus més innovadores i emmergents. La nostra idea sempre ha estat i és motivar-te perquè passis a l'acció i participis de la vida cultural visquis al lloc que visquis, sigui poble o ciutat, del nord o del sud.

Però, encara que no ens imaginàvem que un episodi així pogués succeir fora de la ciència-ficció, aquests dies ens haurem de quedar obligatòriament a casa. De forma excepcional el lema de Surtdecasa s'ha hagut d'invertir i s'ha convertit ara en Quedatacasa, precisament la consigna que més repetim aquests dies. La precaució ens obliga a evitar el carrer i els espais públics per mirar d'aturar l'expansió del virus. 

L'equip de Surtdecasa que treballa ubicat en diferents punts de la geografia catalana, continuarà esforçant-se durant aquests dies per oferir-vos propostes interessants en forma de continguts, però això sí, que no us obliguin a abandonar les vostres llars. A més, us encoratgem a llegir les reflexions, opinions i entrevistes en profunditat a molts dels personatges coneguts i anònims del nostre panorama cultural. 

Com a mitjà cooperatiu i comunitari, mostrem tota la nostra solidaritat amb el sector cultural, que ha hagut de suspendre pràcticament tota la seva activitat amb les repercussions econòmiques que això comportarà als diferents agents implicats. Per tot això, expressem tot el nostre recolzament i estima als artistes i professionals culturals que amb tanta dedicació han preparat unes produccions que malauradament s'hauran de suspendre o ajornar.

Us enviem tota la força a través de les pantalles i esperem retrobar-nos aviat al carrer! 

  • imatge de control 1per1

L'equip de Surtdecasa

A

També et pot interessar