AGENDA
Música
2017
Dilluns 14 d'agost, 22h
  • Calella de Palafrugell
Jardí Botànic de Cap Roig

Concert de Ben Harper

Com cada estiu torna el Festival de Cap Roig. El Jardí Botànic de Cap Roig és un marc inigualable per gaudir de la millor música nacional i internacional. Grups i cantants de primera fila venen a Calella de Palafrugell per un dels festivals amb més reconeixement internacional del nostre territori.
 

Des del seu debut el 1994 amb Welcome To The Cruel WorldHarper ha publicat una cadena de 14 àlbums d’estudi durant una dècada i mitja. Aquesta extraordinària carrera l’ha situat com un gran compositor i intèrpret, amb un ampli ventall musical, a través de múltiples gèneres i una incomparable capacitat de barrejar la part personal i la política. Rolling Stone l’elogia en les seves publicacions definint les seves obres com a “joies d’exquisit i delicat rock & roll”, mentres que Entertainment Weekly va elogiar la seva “profunditat informal”. Amb majestuoses gires internacionals esgotades, diversos discos d’or i platí i un bon nombre de Premis Grammy, Ben Harper torna a Cap Roig per mostrar-nos la seva faceta més íntima amb aquest nou espectacle en solitari.

 
Des de 60 €
Pots comprar la teva entrada aquí

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de febrer, 22:30h
Lleida
Després de tot
Dissabte 17 de març, 20:30h
Lleida
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Auró Quartet
Diumenge 25 de febrer, 18h
Roses
Orquestra Maravella
Diumenge 4 de març, 19h
Torroella de Montgrí
Joan Rovira
Dissabte 24 de febrer, 23h
Les Borges Blanques
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida