Música
,
2017
Diumenge 2 de juliol, 21:30h
Platja de Port Bo
Calella de Palafrugell

Concert de Mishima

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres. Serà l’única presentació del disc a la Costa Brava d’aquest estiu.

Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues

Preu: 22-25€ anticipada, 25-27€ taquilla
Més informació a www.itacacultura.cat
  • imatge de control 1per1