AGENDA
Música
2018
Divendres 15 de juny, 22h
  • Palafrugell
Teatre Municipal

Asian Dub Foundation - La Haine live soundtrack

Un any més, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció a l'Empordà aglutina propostes culturals de qualitat a un preu assequible, amb l'objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. Es posa en marxa amb l'arribada de l'estiu amb una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques i de reflexió. El festival es celebra en una desena de municipis del Baix Empordà en espais de gran bellesa.

Asian Dub Foundation posa música en directe a l’emblemàtica pel·lícula francesa L’Odi (La Haine), en l’única actuació confirmada de la banda en aquest format a Catalunya. Aquest espectacle crea un ambient únic a través d’un viatge especial entre els fotogrames i la banda sonora original interpretada en directe. Steve Chandra, Dr Das i Brian Fairbairn són, respectivament, guitarra, baix i bateria de la llegendària Asian Dub Foundation (ADF), una banda que sempre ha estat involucrada políticament i socialment. El seu àlbum més aclamat per la crítica, Enemy of the Enemy, inclou un relat-cançó inspirat en aquesta mateixa pel·lícula que reflecteix fins el seu profund compromís amb la societat.
 

Preu: 

20 €

Més informació: 

Properes propostes del Festival Ítaca
 

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Festival Cervià, 2018,
Del 3 a l' 11 d'agost, 22h
Cervià de Ter
els catarres, concert, festa major, alcarras, estiu, agost, 2016, Surtdecasa Ponent, Segrià, Lleida
Divendres 27 de juliol, 22:30h
Roses
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Revetlla de Sant Joan - La Ràpita 2018
Dissabte 23 de juny, 20:30h
La Ràpita
Dissabte 14 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Estival de Jazz - Igualada 2018
Del 14 al 22 de juny
Igualada
Del 18 de maig al 22 de juny
La Bisbal d'Empordà