AGENDA
Música
2018
Divendres 18 de maig, 23h
  • La Bisbal d'Empordà
Alternativa Bar Musical

Concert de La Banda Trapera del Río

Un any més, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció a l'Empordà aglutina propostes culturals de qualitat a un preu assequible, amb l'objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. Es posa en marxa amb l'arribada de l'estiu amb una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques i de reflexió. El festival es celebra en una desena de municipis del Baix Empordà en espais de gran bellesa.

La Banda Trapera del Río, mítica formació punk creada a Cornellà del Llobregat als anys 70, tornen a desplegar el seu repertori inflamat sobre l’escenari format per temes mítics com Ciutat podrida, La regla o A mi dosis voy. La vida als barris obrers, la marginalitat i l'exaltació dels plaers quotidians són els temes de moltes de les cançons d’aquesta banda, pionera del punk de l’Estat espanyol. La festa continuarà amb la seva tonalitat punk i rockera amb una sessió de PD Ivanote.
 

Preu: 

10 €

Més informació: 

Properes propostes del Festival Ítaca
 

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Mon amour
Dies 22 i 23 de juny
Mollerussa
Dissabte 16 de juny, 16h
La Bisbal d'Empordà
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 30 de maig, 22:30h
Lleida
Dissabte 14 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 30 de juny, 20h
L'Escala
Txarango - 2017
Dies 22 i 23 de juny
L'Estartit
Diumenge 27 de maig, 9h
Torroella de Montgrí