AGENDA
Menjar i beure
2018
De l'6 d'abril al 13 de maig
  • Pals
Restaurants col·laboradors

XXV Pals i la Cuina de l’Arròs

Fins al 13 de maig, els restaurants de la vila que participen en la campanya gastronòmica ofereixen als seus clients un menú basat en l’arròs de Pals, amb la cassola com a plat principal, acompanyat d’entrants i postres segons l’estil de cada establiment.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Del 20 al 24 de juliol
Santa Cristina d'Aro
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
maceo-parker_Surtdecasa-Girona
Dissabte 21 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Del 14 de juliol al 19 d'agost
Torroella de Montgrí
Dimarts 14 d'agost, 21h
Platja d'Aro
Dissabte 21 de juliol, 23h
Pals
Dilluns 6 d'agost, 21h
L'Estartit
Del 13 de juliol al 18 d'agost
Sant Feliu de Guíxols