AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 6 al 18 de març
  • Sant Feliu de Guíxols
Restaurants col·laboradors

Campanya Gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo

La tradició ens diu que per la Quaresma no podem menjar ni carn ni ou, sinó peix. I el peix més tradicional per la Quaresma és el bacallà. Coincidint que a través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir el peixopalo (el bacallà sec), actualment la població ha dissenyat aquesta campanya gastronòmica.
 

Preu: 

consulteu preus i menús en el programa en pdf.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 1 de juny, 18h
Platja d'Aro
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Dissabte 8 de juny
Verges
Mercè Rodoreda
Diumenge 9 de juny, 12h
Romanyà de la Selva
Del 4 al 7 de juliol
Sant Feliu de Guíxols