AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 6 al 18 de març
  • Sant Feliu de Guíxols
Restaurants col·laboradors

Campanya Gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo

La tradició ens diu que per la Quaresma no podem menjar ni carn ni ou, sinó peix. I el peix més tradicional per la Quaresma és el bacallà. Coincidint que a través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir el peixopalo (el bacallà sec), actualment la població ha dissenyat aquesta campanya gastronòmica.
 

Preu: 

consulteu preus i menús en el programa en pdf.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 4 d'abril al 5 de maig
Palamós
Dissabte 23 de març, 20:30h
Torroella de Montgrí
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Divendres 12 d'abril, 19h
Platja d'Aro
Teatre 'El llibertí'
Diumenge 31 de març, 18h
Sant Feliu de Guíxols
Del 8 de març al 7 d'abril
Platja d'Aro
Diumenge 31 de març, 12h
Corçà