AGENDA
Música
Estramoni
2019
Dimecres 24 de juliol, 20h
  • La Bisbal d'Empordà
Torre Maria

Concert de Estramoni + Da Fak + TLTXT

Els dimecres d'aquest mes de juliol tornen els concerts als jardins de Torre Maria, a la Bisbal d'Empordà. Un cop més l'associació cultural Indivendres organitza el Festival Internacional de Torre Maria, aquest any amb un cicle de cinc nits de música en viu. Concerts a la fresca i amb entrada lliure!
Avui amb servei de restauració: Botifarrada (amb opció vegana).
 
Establerts a Barcelona i amb la bisabalenca Anna Penalva entre les seves files, Estramoni presentarà al fITM el seu primer disc: Una vida millor. Amb passatges més atmosfèrics, però sense de deixar de beure de la tradició pop més clàssica del nostre país, Estramoni transita a mig camí entre unes lletres en català, cuidades i una instrumentació precisa. Estramoni ha presentar el seu primer Primavera Club i van tenir la oportunitat de telonejar a El Petit de Cal Eril.
 
Oscar Martorell (Sanjays i Macrobukkake) té un nou alter ego: Da Fak. Lírica àcida, refrescant i desenfadada que brolla de l'ànima. Recupera el hip-hop d’abans; rap de carrer de contundents reminiscències americanes i samplers refinats. Veritats contestatàries que desfilen per passatges servits amb poesia mundana, elegant i sense embuts. El de Sant Feliu de Boada ja ha publicat algunes cançons i promet un tros de disc ben aviat.
 
Diu que 9 de cada 10 dentistes recomanen aquesta prometedora banda emergent. Ben aviat a tots els televisors. Ànima pop amb declaració d’intencions marcadament psicodèlica sense renunciar al rock o a l’electrònica. Passatges creats per un quartet amb dos palafrugellencs entre les seves files, Natán Arbó i Nil Bribian. Senyores i senyors, TLTXT debutarà a la nit més aparador del fITM i cal parar atenció en aquest projecte format per membres de Medusa Box, Pavvla, Sanjays i Señor Canario. Ho podeu buscar al teletext.
 

Preu: 

gratuït

Et pot interessar

Diumenge 2 de febrer, 19h
La Bisbal d'Empordà
De l'1 de desembre de 2019 al 26 de gener de 2020
La Bisbal d'Empordà
Del 3 de novembre de 2019 al 27 de juny de 2020
Albons, Calonge - Sant Antoni, Canet de la Tallada, Castell d'Aro, Corçà, Cruïlles, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Peratallada, Rupià, Torrent, Torroella de Montgrí
De l'11 d'octubre de 2019 al 26 de gener 2020
La Bisbal d'Empordà