AGENDA
Música
Xavier Calvet
2019
Dimecres 17 de juliol, 20h
  • La Bisbal d'Empordà
Torre Maria

Concert de Xavier Calvet + Sofia Viola

Els dimecres d'aquest mes de juliol tornen els concerts als jardins de Torre Maria, a la Bisbal d'Empordà. Un cop més l'associació cultural Indivendres organitza el Festival Internacional de Torre Maria, aquest any amb un cicle de cinc nits de música en viu. Concerts a la fresca i amb entrada lliure!
Avui amb servei de restauració: Fideuada (amb opció vegana).
 
L’argentina Sofia Viola va créixer en l'underground de Buenos Aires. Des de molt petita va tocar trompeta i violí, va actuar a la TV pública, va estudiar teatre... Però res d'això l’apassionava com cantar. Un bon dia el seu pare li va donar la tasca de compondre cançons i li va aconseguir una guitarra i va aprendre uns acords. I dit i fet: carregava la guitarra arreu. A les penyes, a l’escola, a les places i als bars. I creava valsos, tangos, cúmbies, huaynos, boleros... I cançons de de desamor, de protesta, de quotidianitat, de la vida a la ciutat, de serioses i d’humor. Als 16 anys va fer el primer concert, actuat per tot Llatinoamèrica i per mitja Europa. No arriba a la trentena i ja ha publicat 5 àlbums: vindrà a presentar La huella en el cemento, el seu darrer treball.
 
'Crosswinds' és el títol del segon disc en solitari del compositor, cantant i guitarrista català Xavier Calvet (ex-Bullitt), que va publicar-se el març passat de la mà de BCore i To Be Confirmed. Un crosswind és aquell vent que bufa perpendicular a la trajectòria d'un. Aquest disc que presentarà als Jardins de Torre Maria parla precisament d'això, de la sensació de remar a contra corrent que tots tenim en determinats moments de la nostra vida. En aquest nou treball, Calvet parteix de la seva pròpia història per fer un disc d'abast universal en què examina minuciosament, a través dels seus 11 cançons, les contradiccions de l'ànima humana i els estats d'ànim que provoquen. 'Crosswinds' és una col·lecció de cançons brillants i positives que exploren estils com el folk, l'americana o el pop sense perdre l'essència personal i independent a la qual el cantant ganxó ens té acostumats.
 

Preu: 

gratuït

Et pot interessar

Del 31 d'octubre al 24 de novembre
La Bisbal d'Empordà
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
La Bisbal d'Empordà
Del 3 de novembre de 2019 al 27 de juny de 2020
Albons, Calonge - Sant Antoni, Canet de la Tallada, Castell d'Aro, Corçà, Cruïlles, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Peratallada, Rupià, Torrent, Torroella de Montgrí
Del 10 de setembre 31 de desembre
La Bisbal d'Empordà