Música
,
2019
Diumenge 21 de juliol, 20h
Teatre La Gorga
Palamós

Concert 'Vespre de blues'

Una concert emmarcat en el Festival de Guitarra Girona Costa Brava.

Slide piano son Ferran Aran, piano i Josep Manzano, guitarra.
Un viatge en el temps que ens permet gaudir d´una extensa combinació de temes i estils que han marcat una època daurada en el món de la música moderna del darrer segle. Desde el blues, el rock´n´roll i estàndards més considerats, als ritmes i melodies més actuals. Figures com Eric Clapton, The Shadows, Santana, Stevie Wonder, entre d´altres, serien la inspiració d´aquest duet que amb un puntejat acurat de la guitarra i gran versatilitat del piano ens mostren una gran fusió i sincronització en l´escenari, creant un clima agradable i de gran bellesa per tots aquells que vulguin rememorar el que es coneix com “una de les millors etapes de la música dels últims anys”.
 
Eduard Carreras - Camíns 1991-2018 !!!!, es el darrer treball discogràfic que va veure la llum a finals de 2018 i es un resum de 27 anys de trajectória musical en 15 cançons cantades en català i castellà. Versiones i temes propis amb l’acompanyament del baixista també gironí Dani Sánchez, amb amplia discografia tant al món del blues com del flamenc.
Eduard Carreras ha format bandes com Blues de Rostoll, Siluets, Borderline Blues Band o Pexsom Blues, amb els que ha enregistrat diversos discos al llarg d’aquests 27 anys de trajectòria musical.
 

Preu: 

12€ / anticipada 10€ 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1