AGENDA
Entorn
2019
Del 16 al 21 d'abril
  • Bàscara, Begur, Bescanó, La Bisbal d'Empordà, Caldes de Malavella, Calonge - Sant Antoni, Cassà de la Selva, Empuriabrava, L'Escala, L'Estartit, Figueres, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, La Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-ral, Palafrugell, Palamós, Pals, Peralada, Platja d'Aro, Quart, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d'Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vidreres i Vilablareix
Zones esportives

Mediterranean Intenational Cup (MIC)

La Mediterranean Intenational Cup (MIC) és un torneig de futbol base internacional que porta a la Costa Brava a alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. El torneig va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Divuit anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.

El MICFootball19 se disputa en diverses seus repartides per tota la Costa Brava, a la província de Girona. Els assistents podran gaudir de l’encant d’alguns dels municipis més emblemàtics de la zona, que durant sis dies respiren futbol per tots els racons.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Del 8 de març al 12 de maig
Palamós
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Projecte 'Tots dansen'
Dimarts 30 d'abril
Figueres
Dissabte 4 de maig, 19h
Sant Martí d'Empúries
Mercè Rodoreda
Diumenge 12 de maig, 12h
Romanyà de la Selva
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Del 7 al 26 de maig
Palamós