Entorn
,
2019
Del 16 al 21 d'abril
Zones esportives
Bàscara, Begur, Bescanó, La Bisbal d'Empordà, Caldes de Malavella, Calonge - Sant Antoni, Cassà de la Selva, Empuriabrava, L'Escala, L'Estartit, Figueres, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, La Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-ral, Palafrugell, Palamós, Pals, Peralada, Platja d'Aro, Quart, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d'Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vidreres i Vilablareix

Mediterranean Intenational Cup (MIC)

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La Mediterranean Intenational Cup (MIC) és un torneig de futbol base internacional que porta a la Costa Brava a alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. El torneig va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Divuit anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.

El MICFootball19 se disputa en diverses seus repartides per tota la Costa Brava, a la província de Girona. Els assistents podran gaudir de l’encant d’alguns dels municipis més emblemàtics de la zona, que durant sis dies respiren futbol per tots els racons.
 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

A prop

  • imatge de control 1per1