AGENDA
Entorn
2019
Del 16 al 21 d'abril
  • Bàscara, Begur, Bescanó, La Bisbal d'Empordà, Caldes de Malavella, Calonge - Sant Antoni, Cassà de la Selva, Empuriabrava, L'Escala, L'Estartit, Figueres, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, La Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-ral, Palafrugell, Palamós, Pals, Peralada, Platja d'Aro, Quart, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d'Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vidreres i Vilablareix
Zones esportives

Mediterranean Intenational Cup (MIC)

La Mediterranean Intenational Cup (MIC) és un torneig de futbol base internacional que porta a la Costa Brava a alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. El torneig va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Divuit anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.

El MICFootball19 se disputa en diverses seus repartides per tota la Costa Brava, a la província de Girona. Els assistents podran gaudir de l’encant d’alguns dels municipis més emblemàtics de la zona, que durant sis dies respiren futbol per tots els racons.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Dilluns 26 d'agost, 21h
L'Estartit
Del 30 de juny al 13 d'octubre
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 24 d'agost, 20h
Sant Martí d'Empúries
Dissabte 14 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
De l'1 de juliol al 31 d'agost
Castelló d'Empúries
Dimecres 1 de gener, 19h
Torroella de Montgrí
Del 23 al 25 d'agost
Llofriu
De l'1 de juny al 31 d'agost
L'Escala