AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 5 d'abril al 12 de maig
  • Pals
Restaurants col·laboradors

Pals i la Cuina de l'Arròs

Del 5 d'abril al 12 de maig, els restaurants de la vila que participen en la campanya gastronòmica ofereixen als seus clients un menú basat en l’arròs de Pals, amb la cassola com a plat principal, acompanyat d’entrants i postres segons l’estil de cada establiment.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Diumenge 21 d'abril
Corçà
Del 8 de març al 12 de maig
Palamós
Del 4 d'abril al 5 de maig
Palamós
Mercè Rodoreda
Diumenge 12 de maig, 12h
Romanyà de la Selva
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur