AGENDA
Menjar i beure
2019
Del 5 d'abril al 12 de maig
  • Pals
Restaurants col·laboradors

Pals i la Cuina de l'Arròs

Del 5 d'abril al 12 de maig, els restaurants de la vila que participen en la campanya gastronòmica ofereixen als seus clients un menú basat en l’arròs de Pals, amb la cassola com a plat principal, acompanyat d’entrants i postres segons l’estil de cada establiment.
 

Programa: 

Menús, preus i restaurants: enllaç PDF

Més informació: 

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
Dilluns 1 de juliol, 21h
L'Estartit
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Diumenge 21 de juliol, 18h
Santa Cristina d'Aro
Del 2 al 22 d'agost
Torroella de Montgrí
Mercè Rodoreda
Diumenge 7 de juliol, 18h
Romanyà de la Selva