Llibres
,
2020
Dissabte 3 d'octubre, 16:30h
MAC Ullastret
Ullastret

Presentació de la novel·la 'Ànima de Tramuntana' de Núria Esponellà

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Al Gironès Llegim, 2024

Foto: 

Cedida
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareix, Campllong, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls

Al Gironès Llegim!

Del 2 de febrer al 12 d'abril

Presentació de la darrera obra de l'escriptora i filòloga gironina Núria Esponellà, 'Ànima de Tramuntana' amb la que ha guanyat el 53è premi Prudenci Bertrana de novel·la.

Sinopsi: 

La Mínia, una arqueòloga freelance, passa per una situació personal difícil després d’haver-se separat de l’home amb qui ha conviscut durant anys. Tanmateix, la descoberta de dues tombes insòlites a la necròpolis de la ciutat ibèrica d’Ullastret l’encara amb una recerca intensa que l’ajudarà a afrontar tot allò que la desvetlla en la foscor de la nit. A partir d’aquesta circumstància, la Mínia recompon la història d’Ekinar, una dona del segle iii aC que forma part d’una cultura molt arrelada a la natura que entén la mort com a part del cicle de l’existència. La Mínia, en canvi, pertany a una societat que ha perdut en bona part la connexió amb la naturalesa i en què la mort ha esdevingut gairebé un tema tabú. 'Ànima de tramuntana' és un relat intimista i evocador que ens transporta de Rhode a Arse, passant per Indika i Empòrion, amb el paisatge de l’Empordà antic de rerefons.

Preu: 

Activita gratuïta

Inscripcions: 

Organitza: 

Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí i MAC Ullastret

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1