Música
,
2020
Del 19 al 23 de juny
Platja Gran
L'Estartit

Sant Joan a l'Estartit (Ajornat!)

Un any més el Festival Ítaca Cultura i Acció ens proposa un Sant Joan que sobrepasa la revetlla a la Platja Gran de l'Estartit. Aquest any no serà una doble nit de concerts, aquest any la festa arriba per triplicat!
 

Programa: 

Divendres 19 de juny, 19:30h
L'Ítaca Sant Joan s’obre amb una nit de concerts que programa alguns dels grups nacionals de referència dels seus estils. El rap combatiu de Lágrimas de Sangre es combinarà amb la música urbana dels madrilenys Tremenda Jauría, l’estil festiu de La Sra. Tomassa i el trap dels The Tyets.
 
Dissabte 20 de juny, 19:30h
La segona nit de concerts acull la proposta musical 'La Petxina', nit programada pel cantant d'Oques GrassesJosep Montero. Aquesta serà la nit més internacional amb l’actuació de Caravan Palace, una banda francesa que és un referent de la  música electro swing a tot el món. La Petxina també comptarà amb les actuacions de la cantant xilena Ana Tijoux, els valencians Mafalda, els torroellencs Despit i, per suposat, Oques Grasses.
 
Dimarts 23 de juny, 20:30h
La nit de la revetlla serà espectacular, Els Amics de les Arts s'afegeixen al cartell format per Itaca Band, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i les Balkan Paradise Orchestra. Tots ells actuaran a l’escenari de la Platja Gran de l’Estartit en una nit festiva i per a un públic intergeneracional.
 
Tots els concerts seran a peu dret i les tres nits es tancaran amb una sessió de DJ per allargar la festa fins a la matinada.

Preu: 

 
15 € el divendres 19 de juny
20 € el dissabte 20 de juny
14 € el dimarts 23 de juny
Hi la opció de packs de dos o tres concerts amb o sense càmping.
Venda d'entrades a itacacultura.koobin.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1