Música
,
2021
Divendres 16 de juliol, 21h
Camp de futbol municipal
Gualta

Concert de Mazoni + Sanjosex + Jordi Serradell

En aquesta nit tan especial, el Festival Ítaca ha volgut reunir tres talents empordanesos: Mazoni i Sanjosex, dos artistes ja consolidats  del país, i Jordi Serradell, cantautor emergent de la Bisbal amb gran projecció. Amb aquesta nit, el festival empordanès vol reinvidicar els artistes Km0 així com les seves genuïnes propostes musicals.

Jaume Pla Mazoni reprèn la gira de presentació del seu darrer disc 'Desig imbècil' (2019), un treball que aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock.

I un altre clàssic, Carles Sanjosé Sanjosex, imprescindible en una nit amb segell empordanès. Sanjosex va reaparèixer el 2020 amb el primer material inèdit que publicava en sis anys a 'Dos somnis', un disc que viatja de les escenes més quotidianes a un imaginari quasi mític alhora que connecta amb la tradició i indaga en el mirall de les generacions. 

Completarà la nit talent empordanès emergent, Jordi Serradell, que presenta el seu primer disc en solitari 'Ésser Viu' (2019), després de molts anys de tocar la bateria en diverses bandes de punk i rock.

Preu: 

18€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

Web Sanjosex
Facebook Mazoni
Facebook Jordi Serradell
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1