Música
,
2021
Dissabte 17 de juliol, 21:30h
Camp de futbol
Gualta

Concert de Roger Mas i Galgo Lento

En el marc del Festival Ítaca, concert de Roger Mas, que representa com ningú el prototip del cantautor: agermana música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. L'artista torna a ÍTACA amb 'Parnàs', un concert amb poemes musicats d’autors de diferents èpoques sense altre fil conductor que el gust del cantautor. N’hi trobarem de Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca i Amadeu Vidal i Bonafont; a més a més d’altres peces, com l’adaptació al català de la tradicional anglesa 'Geordie' o les versions de 'Si dolce è ‘l tormento' de Monteverdi.

Durant la seva actuació al festival, avançarà alguna cançó del proper disc que està preparant aquest any. Roger Mas -veu i guitarres- s’acompanyarà de Xavier Guitó -pianos-, Arcadi Marcet - contrabaix- i Míriam Encinas Laffitte -dilruba, viola, flautes i percusions-.

Galgo Lento és l'alter ego del compositor i productor català Martí Galan Velasco. Amb sons onírics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafísic, tots ells creats a la seva habitació, Galgo Lento expressa les seves "inquietuds mil·lenials", fent referències a l'amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebé no existeix, plasmats a la perfecció al seu disc debut 'Dies i dies'.

Preu: 

20€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1