Arts
,
2021
Del 16 de juliol al 10 d'octubre
Terracotta Museu
La Bisbal d'Empordà

Exposició '3NOUS'

Exposició col·lectiva '3NOUS', que vol donar visibilitat al treball de tres exalumnes de la promoció 2018-2020 del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria de l’INS La Bisbal, una aposta de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i del Museu per potenciar als ceramistes locals de nova fornada.

Els tres artistes:
Oriol Klis Guillén
Amb l’acompanyament de l’Emili Biarnès, presenta peces que són un reflex de la base ceràmica apresa durant els últims anys: modelat de fang vermell, reproducció de peces amb motlles de guix, modificació de frites industrials i coccions a baixa temperatura.

Mª Elena Díaz Venchiarutti
Amb l’assessorament de la Mar Marcelino, uneix dues tècniques tan diferents com el torn i la impressió 3D en un procés de recerca i aprenentatge que li obre les portes a noves i infinites creacions sense defugir, en cap cas, el treball artesanal del qual és hereva.

Tzu
Fusiona ceràmica i música amb el projecte 'Do Re Mi Fang!'. Realitzat amb la tutorització de David Rosell i amb la impressora 3D del Terracotta Museu, presenta un aparell musical que recorda un piano, capaç de produir una escala microtonal de 24 tons en l'interval d’una octava convencional.

Horari: 

Juliol i agost:
De dilluns a dissabte: de 10 a 14h i de 16:30 a 20h
Diumenges i festius: de 10 a 14h

Setembre i octubre:
De dimarts a divendres: de 10 a 13h i de 16 a 19h
Dissabtes: de 10 a 14h i de 17 a 20h
Diumenges i festius: de 10h a 14h

Inauguració: 

Divendres 16 de juliol, 19:30h

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Terracotta Museu

Més informació: 

  • imatge de control 1per1