Música
,
2021
Divendres 4 de juny, 22h
Camp de futbol municipal
Gualta

Nit Luup amb The Tyets, Galgo Lento i Ariana Abecasis

El Festival Ítaca dedica una nit a la jove discogràfica Luup Records que presenta tres promeses de l’escena catalana amb propostes trencadores i rabiosament actuals: The Tyets, Galgo Lento i Ariana Abecasis. 

The Tyets, des de Mataró, un duet que barreja trap, reggaeton, ritmes llatins i influències pop i autors de hits com RRHH (Tinc una Casa), Hamaking, Menorca o Txarango al Canet Rock. Presentaran el seu disc debut, 'El Pipeig'. 

Galgo Lento és l'alter ego del compositor i productor català Martí Galan Velasco. Amb sons onírics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafísic, tots ells creats a la seva habitació, expressa les seves "inquietuds mil·lenials", fent referències a l'amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebé no existeix, plasmats a la perfecció al seu disc debut 'Dies i dies'.

L'univers oníric d'Ariana Abecasis està perfectament dibuixat en cadascuna de les seves cançons. Sons que abraçen, melodies fresques, lletres punyents, ritmes que fan moure el cos, intensitat d'emocions, i un atreviment poc comú fusionant el latin, el trap i l'electrònica. Presenta el seu nou disc 'Adiós, no es para siempre'.

Preu: 

15€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1