Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de març, 20:30h
Teatre la Groga
Palamós

Teatre 'Ni rastre de qui vam ser'

Teatre 'Ni rastre de qui vam ser', un espectacle on en Carles Xuriguera i Fel Faixedas recuperen el seu clown marca de la casa, dos clowns únics que et faran riure i alhora despertar altres sentiments amb aquesta història esbojarrada i poètica.

Sinopsi: 

Amb la pandèmia els teatres han quedat buits. El govern necessita personal autònom per cobrir les places de vigilant d’escenari qualificat. Una nova professió que es va crear quan aparegué la llei orgànica Cultura/21 i la necessitat de tenir els escenaris lluny de l’abast d’artistes, activistes, comediants i gent de l’antiga cultura en general. El vigilant d’escenaris qualificat procura que no passi res. Mai. Tal com mana la llei.

Faixedas i Xuriguera són dos vigilants d’escenari qualificats i autònoms. Han estat contractats per el govern vigent. Passen les hores de la seva feina recordant el passat quan encara ells aspiraven a tenir una certa personalitat dins el món cultural, vivint un present de buidor i desesperança i projectant un futur d’una lluminositat més que improbable. I així els veiem, un dia com avui, que un error fa que el teatre sigui ple o gairebé.

Preu: 

 

15€ | 12€ reduïda
Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autors: Fel Faixedas i Carles Xuriguera
Actors: Carles Xuriguera i Fel Faixedas
Direcció: Robert Molist
Llum i so: Dani Tort
Dissseny gràfic: Grafia, serveis gràfics
Fotografia pòster: Toni Màrquez
Distribució: H6 Produccions

Més informació: 

  • imatge de control 1per1