AGENDA
Música
Lágrimas De Sangre
2017
Divendres 23 de juny, 22h
  • L'Estartit
Plaça de la Llevantina

Concert de Lágrimas de Sangre + Ítaca Band + Hora de Joglar

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

ÍTACA proposa una revellta de Sant Joan festiva i amb discurs amb Lágrimas de Sangre, Itaca Band i Hora de Joglar.

Lágrimas de Sangre (LDS) és una banda de rap combatiu-alternatiu, formada al Masnou i Barcelona el 2006, que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nordamericana. Ara presenten Viridarquia (New Beats/Kasba 2016), un àlbum que inclou quinze noves cançons amb una producció molt més acurada, una presentació de luxe i la col·laboració de membres dels grups Glaukoma, Zoo i Itaca Band, a més de Chalart58 o la cantautora Silvia Tomás. Tornen a ÍTACA, festival que ja havia apostat per Lágrimas de Sangre com a banda emergent,  ara com un dels caps de cartell de la programació.

Itaca Band ja està preparada per començar la travessa. Amb un directe contundent i molta energia, la banda de Montcada i Reixac (Barcelona) elabora un discurs musical des de la cúmbia fins a l’ska, basant-se en el reggae. Música festiva sense oblidar la qualitat, sense caure en allò fàcil.

Hora de Joglar és una de bandes amb més present de la música festiva i així ho reivindiquen amb un segon disc titulat precisament, Present (RGB Suports), que els situa com un dels noms de l’any. Es tracta d’una obra on mostren tot el potencial que han assolit al llarg de dos anys i 70 concerts forjant el seu directe per tot el país. La seva és una proposta musical expansiva i rica en matisos, amb mestratge i sentit. Una aposta clara per marcar perfil propi dins de la nodrida escena del mestissatge amb una combinació única de sonoritats explosives d’arreu del món.

Preu: Gratuït
Més informació a www.itacacultura.cat

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus
Pawn Gang
Dissabte 24 de març, 22h
Tàrrega
Diumenge 25 de març, 19h
Torroella de Montgrí
Demarco Flamenco
Divendres 27 d'abril, 21:30h
Tarragona