Música
,
2017
Diumenge 4 de juny, 18h
Plaça de l’Església
Gualta

Concert de Sanjosex & Carles Belda + Guillem Roma

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

ÍTACA proposa un any més un concert en horari familiar a la plaça de l’Església de Gualta, on també hi haurà servei de bar, foodtrucks i un espai especialment pensat per als petits i les actuacions de Carles Sanjosé i Carles Belda amb el projecte Càntut i Guillem Roma.

Carles Sanjosé -ànima de Sanjosex- s’ha aliat amb l’acordionista diatònic sabadellenc Carles Belda (Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc…) i han esdevingut els principals ambaixadors del projecte Càntut. Cançons i músiques dels avis. Tots dos han escollit una quinzena de perles entre el miler que es recullen al cançoner www.cantut.cat portant les tonades a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l’altre jugant amb l’avantguarda. El projecte va rebre el premi Teresa Rebull a la millor producció musical en cultura popular i tradicional, convocat per la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa.

Preu: 13€ Promoció Avança’t / 12€ anticipada / 15€ taquilla / 21€ (forfait familiar un adult + un nen)

Més informació a www.itacacultura.cat
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1