AGENDA
Música
Joan Miquel Oliver presenta Pegasus
2016
Dissabte 19 de març, 20:30h
  • La Bisbal d'Empordà
Alternativa Bar Musical

Concert 'Joan Miquel Oliver' + 'Maria Arnal i Marcel Bagés'

L'Alternativa de la Bisbal d'Empordà ens porta un doble concert dels bons. Els primers a sortir a l'escenari seran Maria Arnal i Marcel Bagés (21h) amb la seva particular visió de la música tradicional. En segon lloc tindrem el plat fort amb el concert de Joan Miquel Oliver (21:45h)

Joan Miquel Oliver presenta el seu darrer treball en solitari, el tercer des que el grup mallorquí Antònia Font es va dissoldre. Amb tot, 'Pegasus' compta amb la meitat de la banda, ja que pel repertori del seu preciós imaginari poètic l'acompanyen tant en Jaume Manresa -Teclats-, com en Xarli Oliver -Bateria-. 

Maria Arnal i Marcel Bagés ens presenten músiques de tradició oral de la península Ibèrica, extretes d'arxius i fonoteques digitalitzades, i alguns temes propis. Cants de batre, cants de treball, fandangos o nanes. Canals i línies entre aquestes cançons tradicionals amb la veu de la Maria Arnal i la gràcia distorsionada de la guitarra elèctrica del Marcel Bagés.

Entrades anticipades: 12 €
Entrades a taquilla: 15 €
Més informació a l'esdeveniment de facebook

Et pot interessar

Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Espectacle 'Melancolia' de JuanCallate
Dijous 11 de juliol, 21:30h
La Bisbal d'Empordà
Del 27 de juliol al 24 d'agost
Begur
Mercè Rodoreda
Diumenge 12 de maig, 12h
Romanyà de la Selva