Música
,
2016
Divendres 19 d'agost, 22:30h
Escoles Velles
Begur

Concert 'Ramon Mirabet'

Com cada any el Festival de Música de Begur ens porta alguns dels millors concerts de l'estiu. Enguany seran sis concerts que tindran lloc entre el 29 de juliol i el 19 d'agost, per gaudir de les nit d'estiu al Baix Empordà.

Ramon Mirabet
Ha arribat el moment! El moment dels que es llencen amb els ulls ben oberts. Dels que venen trepitjant fort i són amos de cada passa que fan. És el moment d'aquells als que els poden les ganes. Dels que fan descobertes cada dia que passa. El moment dels que tenen noves històries per explicar i les expliquen de manera diferent. El moment d'aquells que són aire, viatge i somni. Ha arribat el moment de Ramon Mirabet.
Et sorprendrà la seva veu trencada amb uns matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i per les emocions. Et contagiarà la seva energia i et captivarà aquesta aurèola que acompanya a un cantant cridat a ser una de les referències musicals del nostre temps. Les seves cançons beuen d'una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura.
 
Entrada anticipada: 12 €
Entrada a taquilla: 15 €
Compra la teva entrada aquí
Més informació aquí
  • imatge de control 1per1