Música
,
2016
Dilluns 16 de maig, 11h
Sortida del Collet de Sant Antoni
Calonge - Sant Antoni

III Musicletada

Torna un dels esdeveniments més innovadors dels últims temps a l'Empordà. La Musicletada arriba a la seva tercera edició. Es tracta d'una jornada completa que reuneix música, esport i bon ambient. Cada concert tindrà lloc a un punt diferent del poble i per arribar a cada lloc ho haureu de fer pedalant entre les vinyes, les platges i el paisatge d'aquest racó del Baix Empordà. La sortida serà a les 11h al Collet de Sant Antoni, i l'obertura de guixeta a les 10h. La data inicial era el diumenge 8 de maig, però fou posposat al dilluns 16 de maig per les males previsions meteorològiques. En el cartell d'enguany trobem:

 
CARLA (Carla Serrat). La cantant de Vic ens portarà els temes de 'Night Thoughts', un disc d'aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggerent i elegant.
 
A Xavier Calvet molts el coneixereu com la veu i guitarra dels Bullitt i altres com a Lazy Juo. En aquesta ocasió vindrà en solitari i amb nom pròpi, per portar-nos els temes del seu projecte més personal.
 
Els empordanesos Sanjays van publicar Food and Milk for our Babies, el seu disc guerriller, on abracen el missatge polític sense deixar de banda la màgia d'un single encomanadís on aconsegueixen sublimar múltiples referents.
 
La jornada acabarà amb una sessió del reconegut gironí DJ Capo, punxant música fins que es pongui el sol.
 
Més informació aquí

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1