Música
,
2016
Divendres 15 d'abril, 23h
Alternativa Bar Musical
La Bisbal d'Empordà

Indivendres Singulars

L'Associació Indivendres ens convida a una nit amb bona música d'autor a l'Alternativa de la Bisbal d'Empordà. Han programat una nit de propostes de bandautors, projectes singulars, personals, però plurals. Els noms propis de la nit seran Xavier Calvet i Tom Hagan, per acabar la nit amb els punxadiscos d'Indivendres DJ's

 
Xavier Calvet, cantant i guitarra de Bullit, banda de punk rock amb la qual ha publicat quatre treballs des del 2009, acaba de començar el 2015 nova aventura en solitari amb nom i cognoms. A mig camí entre la urgència del punk acústic i el preciosisme folk, Calvet posa tot el seu bagatge personal i musical al servei d'aquest nou treball.
 
Tom Hagan és un mentider: un mentider i dels grossos. Cançó rere cançó ens menteix sobre la seva procedència, idioma, influències i estil. Però menteix bé, deixant-nos encantats amb els múltiples paisatges pels quals viatja. Els seus temes es repeteixen una i una altra vegada en les nostres ments deixant entreveure a un gran compositor, amagat darrere una proposta de cançons rodones amb poc maquillatge.
 
Preu de l'entrada: 3 €
Més informació a l'esdeveniment del facebook
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1