Música
,
2016
Divendres 4 de març, 23h
Alternativa Bar Musical
La Bisbal d'Empordà

L'Antifestival

El segell discogràfic empordanès Bankrobber organitza aquest Antifestival a l'Alternativa de la Bisbal d'Empordà i amb la complicitat les associacions Indivendres i El Gat Bornaix. Una nit de música antifolk i bon ambient amb:

 
El menorquí Leonmanso "és el diamant en brut de l’illa menor. És el músic que convidaries a la teva festa d’aniversari, a l’hora de fer el dinar o al moment d’anar a dormir perquè et composés una cançó per a l’ocasió. Leonmanso canta a tot i per a tothom. Per açò, a vegades sembla que el món sigui com les seves cançons i no al revés. Ja s’intuïa en el seu debut, Rinosaure (Blau-Discmedi, 2010), i es confirma ara amb el nou disc Jardins de brutes basses(Velomar Records, 2014). Dins la seva música tot s’hi val amb l’única condició de ser fidel a un mateix, sense tapalls ni cortines de fum".
 

 
Mad'zelle és el projecte musical de Martina Borrut. La jove barcelonina va ser escollida pel músic britànic Tricky per acompanyar-lo en les seva gira europea. Les lletres de Mad'zelle fan brillar els moments més tristos de la vida d'una persona; per fer-ho treballa amb una música folk d'arrels indie.
 

 
Ran Ran Ran "és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l'esperit de l'americana i s'empapa de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l'electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, ha donat de si tres enigmàtiques maquetes (Més brots, Tot ok stop i L'Encyclopédie) que s'han convertit en la matèria prima del seu primer disc, Ran Ran Ran (Bankrobber, 2015)"
 

 
Preu: 5 €
Més informació a l'esdeveniment del facebook
  • imatge de control 1per1