Menjar i beure
,
2014
Fins al 20 de juliol
Restaurants participants
Palamós

Menú de la gamba

L'Associació de Restaurants de la Badia organitza fins al 20 de juliol la campanya gastronòmica El Menú de la Gamba, que aquest any aplega un total de 17 restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni. Els establiments participants són Bell Port, Ca l'Amadeu, Fish, Hotel Àncora, Hotel Trias, La Catifa, La Salinera, L'Ona, Maria de Cadaqués, Mas dels Arcs i el vaixell restaurant Pasajes Costa Brava, de Palamós, i Costa Brava, Guillermo, L'Empordà-Can Ramon, Refugi de Pescadors, Simon i Traguinyol de Calonge-Sant Antoni.

El Menú de la Gamba, que té un preu tancat de 36 euros, és –juntament amb el Sant Escamarlà i l'Olla de Peix– una de les tres campanyes gastronòmiques que celebren els dos municipis conjuntament. El menú inclou torrades amb tomata i anxoves, gamba mitjana fresca (200 grams), fideus rossejats amb allioli negat, postres, vi i cafè.

Pots trobar més informació al següent enllaç