AGENDA
Espectacles
Les dones sàvies
2017
Divendres 19 de maig, 20h
  • Palamós
Teatre La Gorga

Teatre 'Les dones sàvies'

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de 'Les dones sàvies'. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Un dels èxits de la temporada després de la seva estrena a Barcelona, on va exhaurir totes les localitats.
 
Durada: 75 min
Preu: 5 €

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Hats
Diumenge 25 de març, 18h
Cervera
Diumenge 10 de juny, 18h
Garrigoles
Claudia
Divendres 23 de març, 21h
Figueres
Diumenge 8 d'abril, 19h
Torroella de Montgrí
Dissabte 5 de maig, 21h
Figueres
Encantades - PocaCosa Teatre
Diumenge 13 de maig, 18h
Fornells de la Selva
'La ruleta dels musicals' - Escola Municipal de Teatre de Tortosa
Dijous 22 de març, 20h
Tortosa