Menjar i beure
,
2016
Del 22 al 24 de juliol
Mas d'en Pinc
Begur

Van Van Mercat Gastronòmada

Del divendres 22 de juliol fins el diumenge 24 de juliol, el Mas d'en Pinc de Begur acollirà el mercat gastronòmada Van Van. Una quinzena de foodtrucks vintage amb propostes gastronòmiques d'allò més diverses convertiran Begur en un menjador a l'aire lliure amb l'objectiu de reivindicar el valor i la qualitat que es pot oferir al menjar al carrer. El moviment de les food trucks ja fa temps que està de moda a Estats Units i a capitals europees i cada cop és més popular també a casa nostra.
 
El Van Van presenta una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. Compta entre els seus col·laboradors amb un ampli ventall de propostes culinàries de diferents nacionalitats entre les quals podem trobar des de cuina mediterrània fins cuina mexicana, tailandesa o peruana. Alhora, en tractar-se de food truck vintage, el Van Van és també una exposició ambulant de vehicles antics. 
 
A banda d’aportar gastronomia sobre rodes, el Van Van comptarà amb espais per menjar i una posada en escena molt cuidada que convertiran el passeig de la plaça Major en una autèntica revetlla a l’aire lliure pensada pel gaudi de tots els públics. 
 
Horaris:
Divendres i dissabte de 17:30 a 1:30h
Diumenge de 17:30 a 00h
 
Més informació:
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1