,
11/02/2016
Tendències
AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Parc Natural els Aiguamolls de l'Empordà

Avui anem a l'actual segon parc més important de Catalunya.​ No podeu perdre la oportunitat de visitar aquest magnific racó, jo us deixo la meva experiència en format de vídeo ;) 
 

S’estén des dels peus de la Serra de Rodes, al nord, fins a la desembocadura del Fluvià Vell, al sud, abraçant una superfície de 4.783 ha. La conversió dels Aiguamolls en Parc data de l’any 1983 i gaudeix de protecció legal.
 
L’interès de les zones marjalenques es basa en el fet que són llocs productius des del punt de vista biològic i, per tant, acullen un bon nombre d’espècies animals i vegetals.
 
En uns aspectes, els Aiguamolls de l’Empordà són importants per a Catalunya i, en d’altres, com en les migracions dels ocells, tenen una gran importància internacional com a refugi de moltes aus migratòries.
 
Les millors hores per observar els ocells són el matí i el capvespre, i les èpoques en què hi ha més espècies són les de les migracions (març/maig i agost/octubre), encara que durant tot l’any s’hi poden veure espècies interessants.
 
El parc Natural disposa d’un centre d’informació i documentació, d’estació meteorològica i d’un aparcament vigilat (de pagament), entre d’altres serveis, cosa que garanteix una visita cultural, agradable, interessant i completa.
 
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En aquest blog hi trobareu totes les tendències de moda i looks de maquillatge pas a pas. Us explicaré la meva experiència en diferents àmbits esportius, hi trobareu unes receptes molt senzilles i boníssimes, resoldrem tots els dubtes que tingueu i parlarem de com treure partit d'allò que no utilitzem... Així que, no us ho podeu perdre!

11/02/2016
Avui anem a l'actual segon parc més important de Catalunya.​ No podeu perdre la oportunitat de visitar aquest magnific racó, jo us deixo la meva experiència en format de vídeo ;)   
18/12/2015
Bon dia lectors de Surt de casa! Avui estrenem el bloc amb un post d'inspiració nadalenca.