Foto: 

Xalaro Platja d'Aro
17 espectacles per gaudir del Festival Xalaro

17 espectacles pel públic familiar al Festival Xalaro de Platja d'Aro

Se celebrarà el pròxim 17 i 18 de juny a diversos punts del municipi
Paula Pairó
,
09/06/2017
Família
El Festival Xalaro de Platja d'Aro arriba un any més quan el temps més acompanya. Enguany seran 17 els espectacles programats entre el cap de setmana del 17 i 18 de juny, en els quals destaquen els pallassos, la màgia i el circ. Totes les activitats estan programades per poder-se gaudir en família, entre els més petits de la casa i els pares, per tal de desconnectar una mica del ritme de la setmana i passar una estona divertida. A més a més, el festival s'instal·larà durant tot el cap de setmana al carrer, principalment al Passeig Marítim del municipi, i totes les activitats seran gratuïtes.
La Orchestra Fireluche actuarà el dissabte amb el seu «rock'n'roll de butxaca» fet a base de joguines i objectes reciclats

Un any més arriba el festival de la Costa Brava dedicat al públic familiar amb espectacles de música, clown o teatre i animació de carrer. Xalaro és una iniciativa de l’Ajuntament de Castell Platja d’Aro per consolidar l’acreditació com a Destinació de Turisme Familiar i per presentar un programa en el qual es combina espectacles de diverses tècniques i modalitats.

El festival familiar s'inclou dins de l'Esterefònics 2017, que agrupa més de 70 actuacions i espectacles musicals que es portaran a terme durant l'estiu a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Entre aquests espectacles el públic trobarà gèneres per tots els gustos, des de jazz a música de cambra, passant per rock.

La programació d'enguany es repartirà en dos dies. El dissabte 17 comparà amb 10 actuacions entre les quals destaquen la de El Pot Petit, que es farà a les 6 de la tarda a la Platja Gran de Platja d'Aro, i en la que els assistents descobriran múltiples tipus de riure de la mà de personatges que faran ballar diferents cançons i danses. En acabat, el mateix dissabte a les 8 del vespre hi haurà un espectacle de música de la mà de Black Music Big Band & Brodas Bros Junior. L'espectacle també serà gratuït i es realitzarà a la Platja Gran. Aquesta és una proposta fresca i rítmica que té com a protagonista la música negra, amb el funky i el soul.

La programació s'allargarà fins al diumenge 18, quan hi ha programades un total de 7 espectacles perquè els menuts i les seves famílies finalitzin el cap de setmana amb un bon ritme. Entre les 7 actuacions destaca el concert amb banda de Dàmaris Gelabert, que actuaran a les 6 de la tarda a la platja gran. Aquests oferiran, a través de la música, una projecció de valors i un alt contingut pedagògic. Ho faran amb les seves lletres i les seves melodies, que tant s'han popularitzat entre escoles i famílies d'arreu del país. A les 7 de la tarda del diumenge serà el moment de donar pas a la Orchestra Fireluche, que actuaran al Passeig Marítim de Platja d'Aro. Aquest grup de «rock'n'roll de butxaca» utilitzarà instruments de joguina, clàssics, d'altres cultures i reciclats per tal d'oferir un repertori basat en la música d'envelat, en les melodies vocals i en els sons eteris.

Més informació: 

Festival Xalaro de Platja d'Aro
17 i 18 de juny 
Passeig Marítim
Més informació al web

A

També et pot interessar