Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Cartellera

Dream Scenario

Sinopsi

Paul Matthews (Nicolas Cage) viu en el més absolut anonimat. Ell és un home apàtic, pare de família i professor amb afinitat per la biologia evolutiva.

Un dia descobreix que ha començat a aparèixer en els somnis de milers de persones. En molt poc temps, Paul es converteix en una celebritat, rebent l'atenció que durant molt de temps li ha estat negada. Però quan les seves aparicions nocturnes prenen un nou rumb, i es converteixen en malsons, en Paul es veurà obligat a bregar amb la seva nova fama.

Horaris: 

Diumenge 21 d’abril: 17:00 | 19:00 | 21:15h

La estrella azul

Sinopsi

Anys 90. Maurici, un famós rocker espanyol recorre Llatinoamèrica buscant retrobar-se amb la seva vocació deixant enrere el fantasma de l'addicció.

Allí coneix a Don Carlos, un músic ancià en hores baixes que, malgrat ser autor d'algunes de les cançons més famoses del folklore del seu país, a penes aconsegueix pagar les seves factures. Carlos acull amb generositat a l'estrany visitant fent les vegades de sensei musical.

De la seva trobada neix un extravagant duo quixotesc, amb tota l'aparença de ser un absolut fracàs comercial.

Horaris: 

Divendres 26 d’abril: 19:00h
Dissabte 27 d’abril: 17:00 | 21:45h
Diumenge 28 d’abril: 19:15h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h