Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Cartellera

Broker

Sinopsi

Una nit plujosa una jove abandona al seu bebè a les portes d'una església. El nounat és recollit per dos homes que es dediquen a robar bebès abandonats per a vendre'ls pares disposats a pagar qualsevol preu.

Quan la jove torna a l'església, penedida, descobreix el negoci il·legal de tots dos homes i decideix unir-se a ells per a trobar als pares adoptius més adequats.

Horaris: 

Divendres 27 de gener: 19:00h
Dissabte 28 de gener: 19:00 | 21:30h
Diumenge 29 de gener: 19:15h

Eo

Sinopsi

l'Eo és un ruc gris que mira el món a través dels seus ulls melancòlics i somiadors. Al llarg de la seva vida coneix a gent bona i dolenta, experimenta l'alegria i el dolor, sent les rodes del destí que aixafen la seva innocència amb una sensació familiar d'inevitabilitat i indiferència.

Començant la seva vida en un circ polonès, passa a un estable de cavalls, després a un santuari de rucs, després una granja de guineus, i finalment a través dels Alps fins a un palau italià. Però la seva ment està plagada d'emocions, els seus somnis no deixen de portar-lo de nou cap a l'ésser humà més agradable que ha conegut mai: la bella Cassandra.

Horaris: 

Dissabte 28 de gener: 17:00h
Diumenge 29 de gener: 17:00h

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).