Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Què hi pots fer?

Música
Dissabte 28 de setembre, 19h
Família
Diumenge 17 de novembre, 18h
El petit piano
Família
Diumenge 15 de desembre, 12h

Cartellera

Elcano y Magallanes, la primera vuelta al mundo

Elcano y Magallanes, la primera vuelta al mundo

Sinopsi

Pel·lícula inspirada en una de les aventures més emocionants de la història, un viatge a allò desconegut que va començar el 1519 a Sevilla i va acabar tres anys després al mateix lloc, completant així una aventura al voltant d'un planeta la rodonesa del qual va quedar demostrada per primera vegada. El 1519 cinc naus van partir des de Sevilla amb 240 homes a bord. Només una va aconseguir tornar amb 18 mariners mig moribunds. Els protagonistes d'aquella expedició finançada pel Regne de Castella van ser el portuguès Fernando de Magallanes, comandant de l'expedició, i el basc Juan Sebastián Elcano, l'home que va aconseguir acabar la missió.

Horaris: 

Del 10 al 13 d'agost:
Dissabte: 17:30h
Diumenge: 17:30h
Dilluns: --
Dimarts: 19:30h
Un atardecer en la Toscana

Un atardecer en la Toscana

Sinopsi

La guanyadora del Premi Nobel, Maria Linde (Krystyna Janda), una dona judeo-polonesa d'esperit lliure que viu amb la seva família a la Toscana, té un affaire secret amb un jove egipci propietari d'un hotel de la platja propera. Quan un fet terrible sacseja la vida dels dos, Marie es proposa resistir davant la histèria que s'ha generat al seu voltant. Decidida a canviar les coses, i aprofitant que rep un premi local, Marie pronuncia un discurs que crea un autèntic caos a nivell personal i social per al qual no estava preparada.

Horaris: 

Del 10 al 14 d'agost:
Dissabte: 19:30 | 22:00h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: 22:00h
Dimarts: --
Dimecres: 19:30h
La profesora de parvulario

La profesora de parvulario

Sinopsi

Lisa Spinelli és una professora de Staten Island que és inusualment atenta amb els seus estudiants. Quan descobreix que un d'ells és un nen prodigi, es queda fascinada, i acabarà arriscant la seva vida familiar i la seva llibertat per intentar que el nen desenvolupi el seu talent... Remake d'un aclamat film israelià.   

Horaris: 

Del 11 al 15 d'agost:
Diumenge: 22:00h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: 22:30h
El peral salvaje

El peral salvaje

Sinopsi

Un aspirant a escriptor torna al seu poble natal a Turquia, però se sent aclaparat pels deutes i problemes que té el seu pare.

Horaris: 

Del 14 al 17 d'agost:
Dimecres: 22:00h
Dijous: 19:00h
Divendres: 22:00h
Dissabte: 22:00h
Toy Story 4

Toy Story 4

Sinopsi

Woody sempre ha tingut clar quina és el seu objectiu al món, i quina és la seva prioritat: cuidar el seu propietari, ja sigui Andy o Bonnie. Però quan Bonnie afegeix Forky, una nova i lluent joguina a la seva habitació, comença una nova aventura que servirà per a que els vells i nous amics li ensenyin a Woody el gran que pot ser el món per a una joguina. Quarta entrega de la saga 'Toy Story'.

Horaris: 

Del 15 al 17 d'agost:
Dijous: 17:00h
Divendres: 19:30h
Dissabte: 17:30h
Un verano en Ibiza

Un verano en Ibiza

Sinopsi

Philippe és un podòleg conservador d'uns seixanta anys que vol guanyar-se els fills de la seva xicota i, amb aquesta esperança, se'n va amb ells de vacances a Eivissa. Envoltat de joves a l'última moda i adolescents insuportables, Philippe se sent com un peix fora de l'aigua. Eivissa està molt lluny de ser el lloc idoni per a les relaxades vacances familiars que ell esperava.

Horaris: 

Del 17 al 19 d'agost:
Dissabte: 19:30h
Diumenge: 17:30 | 19:30h
Dilluns: 22:00h
Dolor y gloria

Dolor y gloria

Sinopsi

'Dolor y Gloria' explica una sèrie de retrobades de Salvador Mallo, un director de cinema en decacència. Algunes d'elles físiques, altres recordades: la seva infantesa als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València buscant prosperitat, el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d'aquest amor quan encara estava viu i palpitant, l'escriptura com a única teràpia per oblidar allò inoblidable, el primerenc descobriment del cinema i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant. 'Dolor y Gloria' parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la pròpia vida i de les passions que li donen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent d'explicar-ho, i en aquesta necessitat, troba també la seva salvació.

Horaris: 

Del 18 al 20 d'agost:
Diumenge: 22:00h
Dilluns: 19:30h
Dimarts: 22:00h
La princesa prometida

La princesa prometida

Sinopsi

Després de buscar fortuna durant cinc anys, Westley (Cary Elwes) torna a la seva terra per casar-se amb la seva estimada, la bella Buttercup (Robin Wright Penn), a qui havia jurat amor etern. Tot i això, per recuperar-la haurà d'enfrontar-se a Vizzini (Wallace Shawn) i els seus sicaris. Una vegada derrotats, haurà de superar el pitjor dels obstacles: el príncep Humperdinck (Chris Sarandon) pretén casasr la desgraciada Buttercup, tot i que ella no l'estima, ja que segueix enamorada de Westley.

Horaris: 

Dies 20 i 21 d'agost:
Dimarts: 19:30h
Dimecres: 22:00h

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).