Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Què hi pots fer?

El Pot Petit
Família
Dissabte 11 de maig, 18h
Clara Peya
Música
Dissabte 11 de maig, 21:30h
Música
Dimecres 17 de juliol, 21h
Música
Dissabte 28 de setembre, 19h
Família
Dissabte 26 d'octubre, 18h
Família
Diumenge 17 de novembre, 18h

Pàgines

Cartellera

El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie)

El Gordo y el Flaco

Sinopsi

Stan (Steve Coogan) i Ollie (John C. Reilly), coneguts en castellà com 'El gordo y el flaco', s'embarquen en la seva gira de comiat ara que la seva època daurada sembla haver quedat ancorada al passat. Amb l'ajuda de les seves respectives dones, Lucille (Shirley Henderson) i Ida (Nina Arianda), els dos aconsegueixen conquerir el públic de les sales del Regne Unit gràcies a la seva peculiar manera d'interpretar i d'entendre el món. Aquest biopic aprofundeix en la personalitat dels dos personatges i en les circumstàncies personals que els van convertir en figures còmiques de llegenda.

Horaris: 

Del 12 al 20 d'abril:
Divendres: 22:00h
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 19:30 | 22:00h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --
Divendres: --
Dissabte: 19:30h
Corgi: Las mascotas de la reina

Corgi, las mascotas de la reina

Sinopsi

Rex és el gos més estimat de la Reina d'Anglaterra. Un dia, Rex perd el rastre de la seva propietària i es troba per casualitat amb un clan de gossos de diferents races que tenen picabaralles i es barallen entre ells. En la seva aventura per trobar la reina, Rex esbrina el significat de l'amor i descobreix qui és realment.

Horaris: 

Dies 14 i 15 d'abril:
Diumenge: 17:00h
Dilluns: 19:30h
Green Book

Green Book

Sinopsi

Anys 60. Quan Tony Lip (Viggo Mortensen), un poc delicat italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley (Mahershala Ali), durant una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, haurà de confiar en 'El llibre verd', una guia dels pocs establiments segurs per als afroamericans, per trobar allotjament. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i als prejudicis, però als qui la bondat i el sentit de l'humor uniran, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de la seva vida.

Horaris: 

Del 15 al 21 d'abril:
Dilluns: 22:00h
Dimarts: 19:30h
Dimecres: 22:00h
Dijous: --
Divendres: 19:30h
Dissabte: --
Diumenge: 22:00h
Van Gogh, a las puertas de la eternidad

Van Gogh, a las puertas de la eternidad

Sinopsi

El pintor holandès post-impressionista, Van Gogh (Willem Dafoe), es va mudar el 1886 a França, on va viure un temps coneixent a membres de l'avantguarda incloent a Paul Gauguin (Oscar Isaac). Una època en què va pintar les obres mestres espectaculars que són reconeixibles a tot el món avui en dia.

Horaris: 

Del 16 al 22 d'abril:
Dimarts: 22:00h
Dimecres: 19:30h
Dijous: --
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: 19:30h
Dumbo

Dumbo

Sinopsi

Holt Farrier (Colin Farrel) compta amb l'ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) per cuidar un elefant recent nascut amb unes orelles gegants que li fan ser la riota d'un circ que no passa pel seu millor moment. La família circense de Holt inclou, a més, la senyoreta Atlantis (Sharon Rooney), Rongo (DeObia Oparei), Pramesh Singh (Roshan Seth) i el seu nebot (Ragevan Vasan), La grandiosa Catherine (Zenaida Alcalde) i el magnífic Iván (Miguel Muñoz). Max Medici (Danny DeVito) propietari del circ, es decepciona en saber sobre les enormes orelles del petit elefant fins que descobreix que és capaç de volar, portant el circ un altre cop a la prosperitat.

Horaris: 

Del 18 al 21 d'abril:
Dijous: 19:30h
Divendres: 17:00h
Dissabte: 17:00h
Diumenge: 17:00h
Dolor y gloria

Dolor y gloria

Sinopsi

'Dolor y Gloria' explica una sèrie de retrobades de Salvador Mallo, un director de cinema en decacència. Algunes d'elles físiques, altres recordades: la seva infantesa als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València buscant prosperitat, el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d'aquest amor quan encara estava viu i palpitant, l'escriptura com a única teràpia per oblidar allò inoblidable, el primerenc descobriment del cinema i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant. 'Dolor y Gloria' parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la pròpia vida i de les passions que li donen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent d'explicar-ho, i en aquesta necessitat, troba també la seva salvació.

Horaris: 

Del 18 al 22 d'abril:
Dijous: 22:00h
Divendres: 22:00h
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: 17:00h

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).