Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Cartellera

Amelie

Sinopsi

Amelie no és una noia com les altres. Ha vist el seu peix de colors lliscar cap a les clavegueres municipals, a la seva mare morir a la plaça de Nôtre-Dame i al seu pare dedicar tot el seu afecte a un gnom de jardí. Tot d'una, als vint-i-dos anys, descobreix el seu objectiu a la vida: arreglar la vida dels altres. A partir de llavors, inventa tota classe d'estratègies per intervenir en els assumptes dels altres: la seva portera, que es passa els dies bevent vi de Porto; Georgette, un estanquera hipocondríaca, o "l'home de vidre", un veí que només veu el món a través de la reproducció d'un quadre de Renoir.

Horaris: 

Dissabte 31 de juliol: 19:30h (VOS)
Diumenge 1 d'agost: 17:00 | 19:30h
Dilluns 2 d'agost: 22:00h

La violinista

Sinopsi

Una famosa violinista, Karin Nordström, veu la seva reeixida carrera truncada per un accident que li treu sensibilitat a les mans. Sense poder tocar de nou, recorre a fer classes a joves músics aspirants. L'ambiciós Antti, dues dècades més jove que ella, atrapa la seva atenció, però la seva relació va més enllà de només mestra i aprenent, el que portarà a inesperades conseqüències.

Horaris: 

Dissabte 31 de juliol: 22:00h (CAT)
Diumenge 1 d'agost: 22:00h
Dilluns 2 d'agost: 19:30h (VOS)
Dimarts 3 d'agost: 19:30h (CAT)

El profesor de persa

Sinopsi

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l'execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantenir-se amb vida, però haurà d'ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre'l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

Horaris: 

Dimarts 3 d'agost: 22:00h
Dimecres 4 d'agost: 19:30h
Dijous 5 d'agost: 22:00h (VOS)

Solo las bestias

Sinopsi

A les muntanyes, durant una forta nevada, desapareix l'Évelyne. Ningú en sap res fins que un dia, l'Alice, una treballadora social casada amb en Michel, un granger de la zona, troba un cotxe deixat al costat de la carretera, però a dins no hi ha ningú. L'Alice oculta una aventura amb en Joseph, un dels seus pacients. Ell nega tenir cap relació amb la desaparició, però el cos de la conductora apareix en el seu graner.

Aquest és el principi de la desaparició d'una dona que relaciona misteriosament a cinc persones que es troben en dos continents diferents.

Horaris: 

Dimecres 4 d'agost: 22:00hh
Dijous 5 d'agost: 19:30h
Divendres 6 d'agost: 19:30h (VOS)

La mujer del espía

Sinopsi

La pel·lícula ens situa al Japó de l'any 1940, a punt d'esclatar la II Guerra Mundial. Yusaku (Issey Takahashi) és el director d'una companyia comercial de Kobe, al Japó, i està casat amb Satoko (Yu Aoi). En un viatge a Manchuria descobreix un terrible secret nacional. En nom de la justícia decideix fer-ho públic, cosa que el converteix a l'instant en un enemic públic. No obstant això, Satoko assegura creure'l i jura que estarà al seu costat independentment de les conseqüències.

Horaris: 

Divendres 6 d'agost: 22:00h
Dissabte 7 d'agost: 19:30 (VOS) | 22:00h
Diumenge 8 d'agost: 19:30 | 22:00h

Peter Rabbit 2. A la fuga

Sinopsi

Torna l'entremaliat i aventurer Peter Rabbit juntament amb la resta dels seus companys animals. En aquest segon lliurament, Bea i Thomas McGregor s'han casat. Encara que Peter Rabbit i Thomas abans eren autèntics enemics, ara s'han fet molt amics.

Això sí, malgrat haver aconseguit crear una família improvisada, el rebel conill tindrà les seves diferències amb McGregor i continuarà causant problemes. Per això, decidirà marxar sol, més enllà del jardí on sempre ha viscut.

Horaris: 

Dissabte 7 d'agost: 17:00h
Diumenge 8 d'agost: 17:00h (CAT)
Dilluns 9 d'agost: 19:30h
Dimarts 10 d'agost: 19:30h (CAT)

Hijos del sol

Sinopsi

Alí, un nen de 12 anys, i els seus tres amics treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fent petits treballs en un garatge i cometent petits delictes per a aconseguir diners ràpids.

En un miraculós gir dels esdeveniments, Alí rep l'encàrrec de trobar un tresor ocult sota terra. Per a això recluta als seus amics però, abans de començar la missió, han d'unir-se a l'Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar a nens sense llar i que està situada prop d'on suposadament es troba el tresor. 

Horaris: 

Dimarts 10 d'agost: 22:00h
Dimecres 11d'agost: 19:30 | 22:00h (VOS)

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).