Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)
Carrer Santa Margarida, 1
17200 - Palafrugell
  • 972 611 172
  • cultura@palafrugell.cat

Cartellera

El imperio de la luz

Sinopsi

El film ens situa a l'Anglaterra dels anys 80, a l'Empire, un d'aquells cinemes que ja no es veuen, emmarcats per llums brillants i una marquesina i amb seients de vellut vermell.

La Hilary (Olivia Colman) és l'encarregada d'obrir el cinema tots els matins mentre el seu gerent (Colin Firth) la crida a la seva oficina de tant en tant per a demanar-li favors il·lícits.

Quan Stephen (Micheal Ward) arriba com a nou empleat, els dos connecten ràpidament. Ella amaga un passat problemàtic, lluitant per controlar la seva salut mental, mentre que Stephen s'enfronta al racisme imperant a la Gran Bretanya dels anys 80. D'aquesta manera, troben en l'altre una via de fuita, però la seva relació, com el propi cinema, no pot durar eternament, i aviat tots dos hauran d'enfrontar-se a la realitat dels seus diferents futurs.

Horaris: 

Divendres 26 de maig: 19:15 | 21:30h
Dissabte 27 de maig: 17:00 | 19:15 (VOS) | 21:30h

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Diumenge, de 10 a 13h

Més informació

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i les oficines de l'Àrea de Cultura (al segon pis).