Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí
  • 972 758 396

Cartellera

El chico

Sinopsi

Un dona d'escassos recursos (Edna Purviance), ha tingut un fill sent soltera, i en sentir-se abandonada pel pare del nen, decideix també abandonar al bebè, amb l'esperança que una família rica l'agafi en adopció. Però el petit acabarà en mans d'un rodamón (Charles Chaplin), qui aviat s'encapritxarà amb ell i decidirà tirar-ho endavant com sigui. Quan el nen, anomenat ara John (Jackie Coogan) arriba als cinc anys, la lluita per la supervivència i per romandre junts serà tota una aventura.

Horaris: 

Divendres 16 d'abril: 20:00h
Dissabte 17 d'abril: 17:00h

Los Estados Unidos contra Billie Holiday

Sinopsi

La llegendària Billie Holiday, una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, va passar la major part de la seva carrera sent adorada pels seus fans arreu del món. Tot mentre el Departament Federal de Narcòtics dels Estats Units la va fixar com a objectiu mitjançant una operació encoberta liderada per l'Agent Federal Jimmy Fletcher, amb qui Billie havia tingut un tumultuós romanç.

Horaris: 

Dissabte 17 d'abril: 19:00h
Diumenge 18 d'abril: 17:00 | 19:15h

Bajo las estrellas de París

Sinopsi

Christine (Catherine Frot) és una sense sostre que viu a París. Una nit d'hivern troba a Suli (Mahamadou Yaffa), un nen eritreu de 8 anys, plorant davant del seu refugi. Units per les seves condicions de marginals, tots dos s'embarcaran en un viatge emocional per intentar trobar a París a la mare de l'infant.

Horaris: 

Divendres 23 d'abril: 20:00h (VOS)
Dissabte 24 d'abril: 19:00h
Diumenge 25 d'abril: 19:00h

Català

Tom y Jerry

Sinopsi

Adaptació del clàssic propietat de Hanna-Barbera, que revela com Tom i Jerry es van conèixer i es va deslligar la seva rivalitat.

Horaris: 

Dissabte 24 d'abril: 17:00h
Diumenge 25 d'abril: 17:00h

Y llovieron pájaros

Sinopsi

Aquesta és la història de tres ancians que han escollit retirar-se del món i viure als boscos del Canadà. Al temps que un gran incendi amenaça la regió, algú arriba fins al seu amagatall: una jove fotògrafa que busca un tal Boychuck. I no és l'única. Poc després, una dona de més de 80 anys apareix com una brisa lleugera que esvalotarà les seves vides. Mentre intenten comprendre la història de Boychuck a través de les seves pintures, alguna cosa extraordinària sorgirà entre tots ells.

Horaris: 

Divendres 30 d'abril: 20:00h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.