Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí
  • 972 758 396

Cartellera

La violinista

Sinopsi

Una famosa violinista, Karin Nordström, veu la seva reeixida carrera truncada per un accident que li treu sensibilitat a les mans. Sense poder tocar de nou, recorre a fer classes a joves músics aspirants. L'ambiciós Antti, dues dècades més jove que ella, atrapa la seva atenció, però la seva relació va més enllà de només mestra i aprenent, el que portarà a inesperades conseqüències.

Horaris: 

Divendres 23 de juliol: 22:00h (VOS)
Dissabte 24 de juliol:  22:00h (CAT)
Diumenge 25 de juliol: 17:00 | 19:15h (CAT)
Dilluns 26 de juliol: 22:00h (CAT)

The good traitor

Sinopsi

Henrik Kauffmann és l'ambaixador danès a Washington l'any 1939. En començar la II Guerra Mundial la situació es torna crítica, sobretot després que les tropes alemanyes envaeixin i ocupin Dinamarca. En aquest moment, Kauffmann pren una decisió crucial en la història: declarar-se l'únic representant veritable d'una Dinamarca lliure en oposició als nazis.

Horaris: 

Divendres 30 de juliol: 22:00h (VOS)
Dissabte 31 de juliol:  22:00h
Diumenge 1 d'agost 19:15h | 22:00h (CAT)

Otra ronda

Sinopsi

Quatre professors d'institut s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir la taxa d'alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida diària, intentant demostrar d'aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

Horaris: 

Dilluns 2 d'agost: 22:00h (VOSE)
Dimarts 3 d'agost: 22:00h

Nomadland

Sinopsi

La Fern és una dona en els seus seixanta que va perdre tot el que tenia durant la gran crisi de principis de segle, i va decidir embarcar-se en un viatge a través d'Oest Americà. Vivint en una caravana com un nòmada de l'actualitat, Fern es creuarà amb tota mena de persones que canviaran el seu viatge i a la seva persona.

Horaris: 

Dimecres 4 d'agost: 22:00h (VOSE)
Dijous 5 d'agost: 22:00h

Gaza mon amour

Sinopsi

Issa, un pescador de seixanta anys, està secretament enamorat de Siham, una dona que treballa en el mercat amb la seva filla Leila. Quan descobreix una antiga estàtua fàl·lica d'Apol·lo en les seves xarxes de pesca, Issa l'amaga, sense saber què fer amb aquest misteriós i poderós tresor. No obstant això, en el fons, sent que aquest descobriment canviarà la seva vida per sempre. Curiosament, la seva confiança comença a créixer i finalment decideix acostar-se a Siham.

Horaris: 

Divendres 6 d'agost: 19:30h (VOSE)

Josep

Sinopsi

Febrer, 1939. El govern francès, davant l'onada de republicans que fugen d'Espanya per la dictadura de Franco, decideix confinar als espanyols en camps de concentració. En un d'aquests camps, dos homes traven una amistat separats per un filferro de pues. Un d'ells és Josep Bartoli, un il·lustrador que lluita contra el règim de Franco i que feia dibuixos en la premsa durant la República. En la seva estada en els camps de concentració, se les va enginyar per a aconseguir carbonets i continuar dibuixant.

Quan va poder abandonar aquest malson, Josep se'n va anar a Mèxic, on va mantenir una relació amb Frida Kahlo i va poder publicar el seu llibre, 'La vida en els camps de concentració', que incloïa dibuixos sobre els horrors de la postguerra.

Horaris: 

Dissabte 7 d'agost: 19:30h
Diumenge 8 d'agost: 17:30h

El robo del siglo

Sinopsi

Aquest llargmetratge gira entorn del gran robatori que va tenir en suspens a tota l'Argentina, el 13 de gener de 2006. Quan la policia va entrar a la sucursal d'Acassuso del Banc Rio, va descobrir que les armes amb les quals havien aconseguit retenir a 23 ostatges i emportar-se 15 milions de dòlars eren de joguina i que, a més, els delinqüents havien desaparegut completament. Però, malgrat aquest gran acte de prestidigitació, ha quedat un cap solt. Mesos després, La Turca, esposa d'un dels lladres, es vol venjar del seu marit que l'ha abandonat, i decideix denunciar a la banda.

Horaris: 

Dissabte 7 d'agost: 22:00h
Diumenge 8 d'agost: 19:15 | 22:00h

El olvido que seremos

Sinopsi

El llargmetratge gira entorn d'Héctor Abad Gómez (Javier Cámara), un pare de família i professor universitari que promovia la tolerància i els drets humans en la violenta Medellín dels anys 70. Des de la perspectiva del seu fill Héctor Abad Faciolince (Juan Pablo Urrego), es descriu a un home preocupat, no sols pel benestar dels seus fills, si no també dels més desfavorits. Impulsat per la defunció d'una de les seves filles, Abad Gómez es va dedicar a les causes socials i polítiques.

Horaris: 

Dilluns 9 d'agost: 22:00h
Dimarts 10 d'agost: 22:00h

VOS

Y llovieron pájaros

Sinopsi

Aquesta és la història de tres ancians que han escollit retirar-se del món i viure als boscos del Canadà. Al temps que un gran incendi amenaça la regió, algú arriba fins al seu amagatall: una jove fotògrafa que busca un tal Boychuck. I no és l'única. Poc després, una dona de més de 80 anys apareix com una brisa lleugera que esvalotarà les seves vides. Mentre intenten comprendre la història de Boychuck a través de les seves pintures, alguna cosa extraordinària sorgirà entre tots ells.

Horaris: 

Dimecres 11 d'agost: 22:00h

En un barrio de Nueva York

Sinopsi

Al barri de Washington Heights a Manhattan, Usnavi de la Vega (Anthony Ramos) s'enfronta a la difícil decisió de tancar el seu negoci a la ciutat novaiorquesa i tornar a República Dominicana. En aquest barri, majoritàriament hispanoamericà, els carrers estan fets de música. Però Usnavi té un somni, i encara que serà difícil, aconseguirà posar-lo en pràctica amb la música per a demostrar que ni ell ni els seus veïns de The Heights són invisibles.

Adaptació cinematogràfica del multipremiat musical de Broadway 'In The Heights', de Lin-Manuel Miranda.

Horaris: 

Dijous 12 d'agost: 22:00h
Divendres 13 d'agost: 22:00h (VOS)
Dissabte 14 d'agost: 19:15 | 22:00h
Diumenge 15 d'agost: 22:00h

Català

Spirit: Indomable

Sinopsi

La vida de Lucky Prescott canvia per sempre quan es veu obligada a marxar de la gran ciutat per instal·lar-se en un petit poble fronterer. Allà farà nous amics, i crearà un vincle indestructible amb un cavall salvatge anomenat Spirit.

Horaris: 

Divendres 13 d'agost: 18:00h
Dissabte 14 d'agost: 17:00h
Diumenge 15 d'agost: 17:00h
Dilluns 16 d'agost: 18:00h

Mamá María

Sinopsi

Patience Portefeux és una traductora franc-àrab mal pagada i sobrecarregada de treball, que s'encarrega de la vigilància telefònica d'una unitat de policia de narcòtics. Però, quan descobreix que un dels traficants de drogues als quals estan perseguint és el fill d'una amiga seva, decideix encobrir-lo. D'aquesta manera, s'involucra cada vegada més en el món del tràfic de drogues, utilitzant els coneixements i recursos obtinguts treballant com a policia, construint la seva pròpia xarxa criminal i guanyant-se el nom de 'Mamà María'.

Horaris: 

Dimecres 18 d'agost: 22:00h

Una joven prometedora

Sinopsi

Tothom parla de Cassie com una jove molt prometedora... Fins que un misteriós esdeveniment fa que el seu futur es desviï dels seus plans. No obstant això, res en la vida de Cassie és realment el que sembla ser, ja que la jove increïblement intel·ligent que tots coneixen viu una vida secreta durant les nits.

Horaris: 

Dijous 19 d'agost: 22:00h

Peter Rabbit 2. A la fuga

Sinopsi

Torna l'entremaliat i aventurer Peter Rabbit juntament amb la resta dels seus companys animals. En aquest segon lliurament, Bea i Thomas McGregor s'han casat. Encara que Peter Rabbit i Thomas abans eren autèntics enemics, ara s'han fet molt amics.

Això sí, malgrat haver aconseguit crear una família improvisada, el rebel conill tindrà les seves diferències amb McGregor i continuarà causant problemes. Per això, decidirà marxar sol, més enllà del jardí on sempre ha viscut.

Horaris: 

Divendres 20 d'agost: 18:00h
Dissabte 21 d'agost: 17:00h
Diumenge 22 d'agost: 17:00h
Dilluns 23 d'agost: 18:00h

Los Croods. Una nueva era

Sinopsi

Obligats a partir a la recerca d'un nou lloc on viure, la primera família prehistòrica s'aventura a explorar el món amb l'objectiu de localitzar un lloc més segur al qual anomenar llar. Però quan troben un idíl·lic que compleix amb totes les seves necessitats, es troben que aquest lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja viu allí, els Masmejor.

I és que els Masmejor, amb la seva elaborada casa en un arbre, les seves sorprenents invencions i els seus enormes horts, van un parell de passos per davant dels Croods en l'escala evolutiva. Quan els reben com els seus primers convidats, no triguen a sorgir tensions entre els nostres estimats cavernícoles i els seus nous i moderns semblants. 

Horaris: 

Dimarts 24 d'agost: 18:00h
Dimecres 25 d'agost: 18:00h
Dijous 26 d'agost: 18:00h

Uno de nosotros

Sinopsi

Després de la pèrdua del seu fill, l'ex-xèrif George Blackledge (Kevin Costner) i la seva dona Margaret (Diane Lane) decideixen abandonar el seu ranxo de Montana per anar a rescatar al seu jove nét d'una perillosa família. Quan els troben, descobreixen que la família Weboy no té cap intenció de deixar anar al seu nét, per la qual cosa George i Margaret no tenen una altra opció que lluitar per la seva família.

Horaris: 

Dimarts 24 d'agost: 22:00h
Dimecres 25 d'agost: 22:00h
Dijous 26 d'agost: 22:00h
Divendres 27 d'agost: 19:15 | 22:00h (VOS)

El poeta y el espía

Sinopsi

Itàlia, any 1936. Giovanni Comini acaba de ser ascendit al càrrec de Federal, el més jove a Itàlia. És traslladat a Roma per a una delicada missió: ha de vigilar a l'escriptor Gabriele D'Annunzio i assegurar-se que no doni cap mena de problema. D'Annunzio, un poeta reconegut a nivell nacional, està cada vegada més inquiet i Benito Mussolini tem que pugui perjudicar l'aliança amb l'Alemanya nazi.

Horaris: 

Dissabte 28 d'agost: 19:15 | 22:00h
Diumenge 29 d'agost: 19:15 | 22:00h
Dilluns 30 d'agost: 22:00h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.