Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí
  • 972 758 396

Cartellera

Blue Jean

Sinopsi

La Jean (Rosy McEwen) porta una vida aparentment normal, és una professora de gimnàstica en un institut anglès. Però la seva vida es complica bastant quan l'any 1988, el govern conservador de la primera ministra Margaret Tatcher comença a fer campanya en contra de la població LGTB del país. Per això, Jean comença a portar una segona vida per a poder ser ella mateixa.

L'arribada al centre d'un nou estudiant farà que començi a lluitar per la seva llibertat i a no conformar-se amb la situació de la seva comunitat.

Horaris: 

Divendres 26 de maig: 21:30h

Mi crimen

Sinopsi

La Madeleine és una actriu bonica i jove -però també pobra i sense talent- que viu al París dels anys 30. Per a la seva desgràcia, és acusada d'assassinar a un famós productor, però amb l'ajuda de la seva millor amiga Pauline -una jove advocada desocupada- resulta absolta per assassinat en legítima defensa.

Sembla que una nova vida d'èxit i fama l'espera, però el que de veritat va succeir està a punt de sortir a la llum.

Horaris: 

Dissabte 27 de maig: 19:00 | 21:30h
Diumenge 28 de maig: 19:00h
Dilluns 29 de maig: 21:30h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.