Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí
  • 972 758 396

Cartellera

En guerra con mi abuelo

Sinopsi

En Peter és un nen que es veu obligat a abandonar la seva habitació perquè el seu avi recentment vidu es trasllada allí. D'aquesta manera, el nen veu com a única opció declarar-li la guerra al seu avi per a recuperar la seva habitació.

Horaris: 

Divendres 1 de gener: 19:00h
Dissabte 2 de gener: 17:00h
Diumenge 3 de gener: 17:00h

Nieva en Benidorm

Sinopsi

Peter Riordan és un home solitari, maniàtic i metòdic, obsessionat pels fenòmens meteorològics. Quan li donen la jubilació anticipada en el banc de Manchester en el qual ha treballat tota la seva vida decideix visitar al seu germà, Daniel, que viu a Benidorm. A la seva arribada a la ciutat descobreix que el seu germà ha desaparegut i que aquest era propietari d'un club de burlesque on treballa Alex, una misteriosa dona que exerceix una poderosa fascinació sobre ell. Peter i Alex intenten esbrinar què ha estat de Daniel, ajudats per una policia obsessionada per la presència de Sylvia Plath en els anys cinquanta a Benidorm.

Horaris: 

Dissabte 2 de gener: 19:15h
Diumenge 3 de gener: 19:00h

El verano que vivimos

Sinopsi

La Isabel és una estudiant de periodisme que es veu obligada a realitzar les seves pràctiques en un diari d'un petit poble costaner gallec. En arribar, vol posar-se a la feina al més aviat possible i començar a investigar per a així demostrar tot el que ha après i convertir-se en una autèntica periodista. Desafortunadament, la feina d'Isabel consisteix a escriure les esqueles que arriben a la redacció. La jove descobreix unes esqueles que, més que l'anunci d'una mort, semblen un missatge d'amor. Sempre enviades en la mateixa data i sempre dedicades a una tal Lucía.

Horaris: 

Dimecres 6 de gener: 17:00 | 19:00h

Terra de telers

Sinopsi

L'any 1921, Julieta, de només sis anys, es trasllada al que es convertirà en la nova llar de la seva família. Una colònia que es proveeix de la incipient indústria i comença a creure i canviar. A través dels ulls d'una Julia que veu passar el temps, es mostra el canvi de la història i la indústria, i les seves repercussions en la societat, que canvia amb ella.

Horaris: 

Divendres 8 de gener: 19:45h
Dissabte 9 de gener: 19:15h
Diumenge 10 de gener: 17:00 | 19:15h

Volver a empezar

Sinopsi

La Sandra és una jove mare que s'esforça a aconseguir una llar feliç on creixin les seves dues filles petites. Decidida a què les seves vides millorin, decideix aixecar-la des de zero reunint un grup de persones que puguin ajudar-la a construir-la. 

Horaris: 

Dissabte 16 de gener: 19:15h
Diumenge 17 de gener: 17:00 | 19:00h

El Padre

Sinopsi

Anthony, un home de 80 anys que pateix demència senil, ha decidit viure sol i rebutja tots i cadascuna de les persones cuidadores que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. Ella està desesperada perquè ja no pot visitar-lo cada dia i sent que la ment del seu pare comença a fallar i es desconnecta cada vegada més de la realitat. Anne sofreix la gradual pèrdua del seu pare a mesura la ment d'aquest es deteriora, però també s'aferra al dret a viure la seva pròpia vida.

Horaris: 

Divendres 22 de gener: 20:00h (VOSC)
Dissabte 23 de gener: 19:15h
Diumenge 24 de gener: 17:00 | 19:15h

Perfumes

Sinopsi

Anne Walberg és una estrella del món dels perfums. Crea fragàncies i ven el seu increïble talent a tot tipus d'empreses. Viu com una diva, egoista i amb molt temperament. Guillaume és el seu nou xofer i l'única persona del seu voltant que no té por de plantar-li cara. I aquesta és sens dubte la raó per la qual ella no l'acomiada. Un xoc entre dos mons molt diferents que crea una relació absurda i divertida al mateix temps que totalment inesperada.

Horaris: 

Dissabte 30 de gener: 19:00h
Diumenge 31 de gener: 17:00 | 19:00h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.