Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí
  • 972 758 396

Cartellera

Lunana. Un yak en la escuela

Sinopsi

Film que segueix la història d'un jove professor que somia amb traslladar-se a Austràlia per a convertir-se en cantant. Però serà destinat a una escola al poble més remot del nord de Bhutan, un llogaret glacial de l'Himàlaia anomenat Lunana, on es troba sense electricitat ni calefacció, en una escola sense finestres ni pissarra.

Desesperat, vol abandonar i marxar com més aviat millor però, a poc a poc, es veu conquistat per la senzillesa, bondat i ganes d'aprendre dels petits i les seves famílies.

Horaris: 

Divendres 30 de setembre: 22:00h (VOS)
Dissabte 1 d'octubre: 17:00h

Alta costura

Sinopsi

Esther, modista de la Casa Dior, treballa en la seva última col·lecció d'Alta Costura, abans de jubilar-se. Jade, una jove de 20 anys, li roba la bossa al metro, però uns dies més tard se'n penedeix i decideix tornar-li la bossa.

Esther, atreta per la valentia de la jove i convençuda que posseeix un do, decideix oferir-li una oportunitat per a entrar als tallers de la Casa Dior com a jove aprenent i poder transmetre-li la professió que sempre ha exercit amb passió.

Horaris: 

Dissabte 1 d'octubre: 19:00 | 21:30h
Diumenge 2 d'octubre: 17:00 | 19:00h
Dilluns 3 d'octubre: 21:30h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.