Cinema Montgrí
C/ Codina, 28
17257 - Torroella de Montgrí

Cartellera

La diosa fortuna

Sinopsi

Alessandro i Arturo, parella des de fa més de 15 anys, estan en crisi des de fa temps. La passió i l'amor s'han transformat en un sentiment d'afecte. L'arribada imprevista de dos nens que la millor amiga d'Alessandro els deixa en custòdia podria, però, aportar un canvi a la seva estancada rutina. Aquesta solució és un gest de bogeria. Però l'amor no deixa de ser un estat de plaent bogeria.

Horaris: 

Del 24 al 26 d'octubre:
Dissabte: 21:00h
Diumenge: 19:00h
Dilluns: 21:00h

Explota explota

Sinopsi

La María és una jove ballarina amb un fort anhel de llibertat a l'Espanya dels anys 70. L'època, marcada per la censura pròpia de la dictadura, sobretot en la televisió, dificulta que pugui complir el seu somni. No obstant això, ella lluitarà fins a aconseguir-ho.

Després de deixar plantat al seu nuvi en l'altar, viatja fins a Madrid per a trobar-se a si mateixa i lluitar pel seu somni de ser ballarina.

Horaris: 

Del 30 d'octubre al 2 de novembre:
Divendres: 21:00h
Dissabte: 21:00h
Diumenge: 19:00h
Dilluns: 21:00h

Més informació

El cinema Montgrí es va construir aproximadament d'any 1925, en el solar que anteriorment ocupava la Casa López, i presenta les característiques estilístiques de l'"art déco". Va ser inaugurat per la Festa Major de 1928. L'any següent es va inaugurar la sala de ball annexa, d'estil modernista, i just al costat s'hi va ubicar un cafè. La sala del cinema va ser reformada totalment l'any 1956 seguint els models de l'època. El Cinema Montgrí va tancar les portes el maig de 1985, però va reprendre l'activitat pocs mesos després, el 12 d'octubre, ja que l'Ajuntament va decidir comprar-lo i fer-se'n càrrec del seu funcionament, per dinamitzar la vida social i cultural torroellenca.