Adrià Cortadellas
,
04/08/2015
Música

Mini Sant Feliu Fest: Al pot petit hi ha la bona confitura

L'associació TZVR presenta una edició reduïda del Sant Feliu Fest amb l'actuació de 5 grups el dissabte 8 d'agost

Foto: 

CEDIDA
The Unfinished Sympathy
Després d'haver celebrat la XX edició del festival el passat 2014, i després d'un any difícil l'associació de l'Atzavara ha apostat per un Sant Feliu Fest de petit format. El pròxim dissabte 8 d'agost: un sol vespre, 5 grups i a la Sala TZVR. Amb el retorn dels mítics The Unfinished Sympathy o el tribut dels ganxons Bullitt a Bad Religion, el col·lectiu ganxó s'ha tret de la màniga una bona carta per continuar demostrant perquè Sant Feliu de Guíxols és el bressol del hardcore.
Un dels plats forts del festival serà el retorn dels emblemàtics The Unfinished Sympathy

Si l'ambaixada de l'escena hardcore a Catalunya té seu, sense cap mena de dubte, a Sant Feliu de Guíxols, el principal ambaixador és l'Associació Atzavara. Any rere any, malgrat les dificultats adverses, segueixen traient esma i coratge d'on sigui per confeccionar un cartell ben suculent per celebrar el Sant Feliu Fest, cita ineludible pels amants del hardcore. Val a dir que no ha estat un any fàcil pel col·lectiu ganxó: el passat mes de març van patir la trista pèrdua de Ferran Bonet, baixista de l'emblemàtic grup ganxó Bullitt. Conseqüentment, la incertesa de si l'edició del festival aquest 2015 es tiraria endavant era d'allò més palpable.

Tot i això, mesos més tard l'associació ganxona s'ha tret de la butxaca un format més reduït del Sant Feliu Fest: el Mini Sant Feliu Fest. Un total de cinc grups comprimits en un sol vespre, formen un cartell ben atractiu, una celebració ínitma i en petit comitè. Un cartell amb el mític telèfon de la sèrie Batman que inclou plats forts i imprescindibles. Els amfitrions Bullitt es transformaran novament en els Bad Religion, per fer-los-hi un tribut ben digne. A més a més als assistents al Mini Sant Feliu Fest també podran presenciar el retorn dels mítics The Unfinished Sympathy, -que recentment es van reagrupar per actuar a la Sala Apolo en la celebració d'aniversari del segell discogràfic BCore. També els acompanyaran els Zanussi, Please Wait i Tröpical Iceland, grups que d’una manera o altra han estat íntimament lligats a Sant Feliu de Guíxols. 

Tot això serà aquest proper 8 d’agost a les 20h a la sala TZVR, per 10€ l'entrada. 

 

 

També et pot interessar