AGENDA
Espectacles
Federido Entre los Dientes
2017
Dissabte 14 d'octubre, 21h
  • Blanes
Teatre de Blanes

Espectacle 'Federido Entre los Dientes'

'Federido Entre los Dientes' és una proposta de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia que intenta mostrar l'habilitat del poeta Federico García Lorca per allunyar-nos de la realitat.

Sinopsi: 

Amb una durada aproximada d'una hora, aquesta obra de teatre fusiona el teatre clàssic amb la dansa contemporània, el flamenc i el teatre més avantguardista, intercalant passatges de música i dansa amb una selecció de textos d'obres de l'autor granadí procedents de 'Poema del cante jondo', 'Yerma', 'Boda de Sangre', 'La Casa de Bernardo Alba', 'Poeta en Nueva York' i 'El Diván del Tamarit'. Per a això, han generat una seqüència d'imatges a través dels seus textos que reflecteix el que podria haver estat passant per la ment del poeta en els moments abans de la seva execució. García Lorca roman arrelat en els nostres records, tot i que la seva mort va ser fa més de 80 anys. El nucli de l'obra mostra la presència de l'autor i el seu esperit. De les seves muses en les formes, del seu "duende". Il·lustren sobre la plàstica de dansa teatre les seves obres i poemes, creant una atmosfera que reflecteix les nostres arrels i herència. La música, les imatges i els llums utilitzades en la producció contribuiran al llenguatge escènic, per preservar el simbolisme de la imatgeria poètica, explorant noves formes d'expressió.

Preu: 

10 €

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 17 de juny, 18h
Parlavà
Dissabte 5 de maig, 21h
Figueres
Divendres 13 de juliol, 22h
Peralada
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Ai, rateta, rateta
Dissabte 14 d'abril, 18h
Amposta
Del 29 de març al 2 d'abril
Figueres
Dijous 29 de març
Verges
Dissabte 31 de març, 20:30h
Vilafranca del Penedès