Espectacles
,
2018
Diumenge 23 de desembre, 18h
Teatre Costa Brava Sud
Blanes

Ballet 'El Trencannous'

Espectacle de dansa 'El Trencanous' a càrrec del BCN City Ballet, interpretant l'obra mestra de Tchaikovsky, un espectacle ple d'alegria i emocions on nens i adults gaudeixen de la màgia del Nadal, deixant la imaginació volar a un món de fantasia.

Horari: 

Durada: 75 minuts

Sinopsi: 

La nit de Nadal, la familia es reuneix.
Fora hi ha molta neu, fa fred, i tots al voltant de l'arbre per cantar, com cada any, les Nadales. Però en aquesta ocasió apareix per sorpresa el personatge de Drosselmeyer, l'oncle de la Clara, i apareix carregat de regals per a tots els nens de la família, i un regal molt especial per a la Clara: un Trencanous, amb la figura d'un soldadet.

La Clara en els seus somnis de la nit veu com el soldadet recobra vida i la porta a viatjar pel món de la fantasia, danses de tot el món, la lluita de les rates i els soldadets... Les danses de totes les parts del món (àrabs, espanyoles, xineses, urbanes,.... ) 

La gent havia deixat de creure que es possible estar tots units, però demostrarem que la cohesió és possible, on hi ha cabuda per la multiculturalitat, les tradicions, els nens, els pares, els avis... i sobretot, els somnis !!!

Preu: 

8€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1