Espectacles
,
2018
Dissabte 10 de març, 21h
Teatre de Bescanó
Bescanó

Espectacle 'Cabareta'

Representació teatral de l'obra 'Cabareta', una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia, un cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona.

L'actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados, conjuntament amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura Bernadas i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l’escenari un exercici brillant i apassionat d’amor al teatre i a la música.

Sinopsi: 

Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta...

 

Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados (besnéta del compositor Enric Granados) per construir un cabaret(A) com els dels moments més brillants de la història del Paral·lel, però en clau de dona. I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per a un espectacle en què dues dones iconoclastes són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

Preu: 

12€ Amics del Teatre | 15€ anticipada | 18€ taquilla
Compra-les aquí

Fitxa tècnica: 

Director: Joan Maria Segura
Intèrprets: Maria Molins i Bárbara Granados
Música: Dick Them i Miquel Malirach

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1