Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
El bacallà ha estat i continua essent un dels ingredients més tradicionals i més versàtils dels plats de Quaresma de la nostra cuina.
Els restaurants que participen en aquesta 8a edició de La Cuina del Bacallà recuperen aquesta tradició culinària i la presenten ara a les seves taules mitjançant un menú de tres plats, diferent a cada establiment.
Algunes de les especialitats que podreu assaborir a l’edició d’enguany són els bunyols de bacallà, els pebrots farcits de brandada o el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà, entre moltes altres.
Consulta els restaurants participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Oficina de Turisme de Tossa
Web Oficina de Turisme de Tossa