Activa't
,
2019
Dijous 30 de maig, 16h
Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta
Girona

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'IDIBGI

Visita guiada a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI), per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L'IDIBGI (2005) té els seus orígens en la Fundació Privada Dr. Josep Trueta (1995), i la seva finalitat és promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica en l’àmbit de les comarques de Girona. Des de l’any 2008 té caràcter públic, amb l’entrada de la Generalitat en els òrgans de govern, i actualment forma part, com a centre adscrit, al programa CERCA.

L’IDIBGI està estructurat amb grups de recerca de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (HJT) i de la Universitat de Girona, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Institut d’Atenció Primària (IAP) / Institut Català de la Salut a Girona.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1