AGENDA
Menjar i beure
Jornades gastronòmiques 'La cuina del bacallà', Tossa de Mar, 2020
2020
De l’1 al 31 de març
  • Tossa de Mar
Diferents espais

Jornades gastronòmiques 'La cuina del bacallà' (Suspès!)

9a edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bacallà, on els restaurants que hi participen proposen un menú especial de tres plats, diferent a cada establiment, en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa.

Algunes de les especialitats que s’ofereixen a l’edició d’enguany són els bunyols i les croquetes de bacallà, els pebrots farcits de brandada o el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà, entre moltes altres.

> Consulta els restaurants participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Oficina de Turisme de Tossa

Et pot interessar

Teatre 'El viatge d'Ulisses' de companyia Teatro Gorakada
Dissabte 28 de març, 20h
Celrà
exposició 'DoneSàvies', Tossa de Mar, 2020
Del 8 de març al 7 d'abril
Tossa de Mar
Sing Sang Sung
Dissabte 28 de març, 22h
Girona
Exposició 'El món serà Tlön' al Bòlit, girona, 2020
Del 21 de febrer al 26 d'abril
Girona
Cor de veus femení Sally's Army
Dissabte 4 d'abril, 19:30h
Cambrils
Llibre 'Sex ¡oh!: mi revolución sexual' de Lyona
Del 9 al 31 de març
Reus