Jump to navigation
9a edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bacallà, on els restaurants que hi participen proposen un menú especial de tres plats, diferent a cada establiment, en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa.
Algunes de les especialitats que s’ofereixen a l’edició d’enguany són els bunyols i les croquetes de bacallà, els pebrots farcits de brandada o el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà, entre moltes altres.
> Consulta els restaurants participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Oficina de Turisme de Tossa
Web Oficina de Turisme de Tossa Web Ajunament de Tossa de Mar
Dissabte 23 de gener, 19:30h
Del 15 de gener al 14 de febrer
Del 14 de de gener al 12 de febrer
Del 20 de novembre al 31 de gener
Divendres 14 de maig, 20h
Del 31 d'octubre al 29 de novembre
Divendres 30 d’abril, 21h
Divendres 22 de gener, 20h