Jump to navigation
Mes d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Dissabte 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 18 d'abril al 2 de juny
9a edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bacallà, on els restaurants que hi participen proposen un menú especial de tres plats, diferent a cada establiment, en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa.
Algunes de les especialitats que s’ofereixen a l’edició d’enguany són els bunyols i les croquetes de bacallà, els pebrots farcits de brandada o el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà, entre moltes altres.
> Consulta els restaurants participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Oficina de Turisme de Tossa
Web Oficina de Turisme de Tossa Web Ajunament de Tossa de Mar