Espectacles
,
2023

Espectacle 'Ritos de amor y guerra'

En el marc de la Setmana dels Feminismes de Lloret, espectacle 'Ritos de amor y guerra' a càrrec de Comando Señoras. Un cop acabi l'espectacle l'Associació de Dones l'Aurora convidarà al públic assistent al tradicional vermut del 8 de març.

Edat recomanada: a partir de 7 anys

Durada: 50 minuts

Sinopsi: 

En un raconet de l'imaginari col·lectiu, resideix la Senyora per antonomàsia. La que té el secret millor guardat del brou de Nadal. La que et cura el refredat amb una sopa de farigola. La que et treu la tanda al supermercat, controla les millors ofertes, et cuida, et cuina, t'acompanya…

La que calla o la que han fet callar. La construïda a partir d'una imatge que poques vegades es correspon a la realitat: la mala bruixa, la mala sogra, l'alcavota, la xafardera, la vídua, la madrastra…

La Senyora és l'ombra de la qual no saps res. Ara totes aquestes "senyores" han decidit apropiar-se de la seva història i organitzar-se. N'hi ha moltes, són per tot arreu. Han sortit d'aquell racó i han desplegat la seva grandesa. Són un comando. Són bèsties. Són bruixes. I estan en guerra.

Preu: 

 

Gratuït amb invitació fins a completar l'aforament. 
Invitacions aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Alicia Reyero
Intèrprets: Gisela Arnao, Gemma Charines, Ana Chinchilla, Rosa Devesa, Laia Falp, Adriana Feito, Montse Folgado, Aura Foguet, Joana Herance, Maribel Martín, Ilona Muñoz, Alicia Reyero, Carla Ricart, Núria Salvadó, Elena Sandell, Cristina Serrat i Nina Uyà.
Assesoria de moviment: Ariadna Peya

Organitza: 

Ajuntament de Lloret de Mar

Més informació: 

  • imatge de control 1per1