Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de març, 20h
Teatre de Salt
Salt

Teatre 'Una habitación pròpia'

Teatre 'Una habitación propia', un espectacle que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

És la trobada de Virginia Woolf amb el públic del segle XXI. Aquesta adaptació amb un discurs fascinant, irònic i emocionant, i amb música en directe, ja és un clàssic de l'escena, sis anys després de la seva estrena, l'estiu del 2016 a l'Ambigú del Pavón Teatre Kamikaze (Madrid). Tant famós com polèmic, gairebé un segle més tard, el llibre de la genial autora continua sent un mite del feminisme i una joia de la literatura universal.

L'espectacle desemboca en algunes de les idees intel·ligents i d'aparença senzilla sobre el lloc al món de les dones, en el moment la major revolució social de tots els temps: la igualtat d'homes i dones davant la llei.

Sinopsi: 

Una escriptora fa una conferència davant d'unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i esmolades, són el relat viu d'un descobriment: per dedicar-se a la literatura, una dona necessita diners i una habitació pròpia. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona.

Preu: 

16€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Basat en el llibre 'Una habitación propia', de Virginia Woolf
Versió per a l'escena i direcció: María Ruiz
Intèrpret: Clara Sanchis
Música: Clara Sanchis a partir de J. S. Bach
Diseny de vestuari: Helena Sanchis
Realització de vestuari: Cornejo
Producció: Clara Sanchis

Organitza: 

Ajuntament de Salt

Més informació: 

  • imatge de control 1per1