Espectacles
,
2024

Teatre 'Res de tu'

Representació teatral de l'obra 'Res de tu', escrita per Iván F. Mula i a càrrec de la Companyia del No-res, que no parla de la soledat enmig de la multitud, sinó de la soledat que jeu amb cadascú de nosaltres al sofà, la que ens trobem al mirall quan no volem preguntar-nos res.

Durada: 70 minuts

Sinopsi: 

Un jove estudiant de periodisme intel·ligent i introvertit, tracta d’encaixar en un entorn universitari, masculí i superficial amb el qual no s’identifica, mentre amaga un secret que el turmenta: està enamorat de l’Óscar, el seu millor amic.

L’Óscar és l’estudiant més popular del campus. Té una relació amb una dona més gran que ell i un vincle especial amb el nostre protagonista que és la clau i el veritable misteri d’aquesta història. ¿Coneix realment l’Óscar els desitjos ocults del seu amic? Per què, malgrat la seva aparent vida perfecta, necessita constantment escapar de la realitat?

La tensió entre ells desencadenarà una sèrie de successos que canviaran la seva amistat per sempre, fent un mal irreparable a persones molt estimades per ells i fins i tot posarà en perill les seves pròpies vides.

Preu: 

 

24€ zona A | 16€ zona B
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Iván F. Mula
Direcció: Montse Rodríguez Clusella
Intèrpets: Roger Vilà i Mireia Sala

Organitza: 

Ajuntament de Salt

Més informació: 

  • imatge de control 1per1