Jump to navigation
Dissabte 17 de maig, 10:30h
Del 25 d'abril al 18 de maig
Dies 17 i 18 de maig
Dissabte 24 de maig, 20h
Diumenge 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 26 d'abril a l'1 de juny
Del 30 d'abril a l'1 de juny
23a edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bacallà, on els establiments que hi participen ofereixen diversos plats i degustacions en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa.
> Establiments participants: Bahia | Can Carlus | Can Gol | Can Pini | Can Simon | Capri | Castell Vell | El Petit | Marina | Mestre d'Aixa | Minerva | Sa Barca | Sa Muralla | Tursia | Víctor i Victòria
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Tossa de Mar i Associació de La Cuina Tradicional Tossenca
Web Turisme de Tossa Web Ajunament de Tossa de Mar