Jornades Gastronòmiques 'La Cuina del Bacallà de Tossa', Tossa de Mar, 2025

23a edició de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bacallà, on els establiments que hi participen ofereixen diversos plats i degustacions en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa.
> Establiments participants: Bahia | Can Carlus | Can Gol | Can Pini | Can Simon | Capri | Castell Vell | El Petit | Marina | Mestre d'Aixa | Minerva | Sa Barca | Sa Muralla | Tursia | Víctor i Victòria
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Tossa de Mar i Associació de La Cuina Tradicional Tossenca
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.