Jump to navigation
Taller d'elaboració de ratafia a càrrec de La Sobirana, per aprendre a elaborar licors casolans de la millor manera: a través de l'experiència pròpia.
Les persones assistents tindran tot el material i ingredients necessaris per a elaborar ratafia: herbes, nous verdes, espècies, aiguardent, etc. Seran guiats pas a pas, descobrint què és realment la ratafia i quin paper hi juga cada ingredient perquè, finalment, fer la ratafia al gust de cadascú.
Per gaudir d'una bona estona en grup seguint la tradició ratafiaire i endur-se la ratafia a punt per macerar a sol i serena a casa.
Dissabtes: 10 i 17h Diumenges: 10h
50€ | Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
La Sobirana Cooperativa
Web La Sobirana Cooperativa Facebook La Sobirana Cooperativa
Del 21 de gener al 13 de maig
Dies 17 i 18 de maig
Dijous 22 de maig
Del 9 al 24 de maig
Dissabte 24 de maig
Diumenge 25 de maig, 12:30h
Dies 6, 13, 20 i 27 de maig