Territori Guilleries
Territori Guilleries
Plaça del Dr. Robert, 3
17403 - Sant Hilari Sacalm
  • 676 193 065
  • info@territoriguilleries.cat
Territori Guilleries
Lloguer de bicicletes

A més d’oferir el lloguer de diferents models de bicicletes MTB i e-MTB per satisfer les necessitats de nens i adults, també ofereixen el lloguer d’accessoris varis per facilitar-ne la sortida: cascs, cadiretes, mapes de la zona, etc…

> Consulta models de bicicletes, accessoris i preus aquí (enllaç)

Territori Guilleries
Rutes

A Sant Hilari Sacalm, hi ha senyalitzades diferents rutes per poder fer amb BTT. Rutes de varis nivells de dificultats que passen per boscos i paratges de gran bellesa. 

A més a més, des de Territori Guilleries, han delimitat 3 zones properes al poble per on poder anar també en bicicleta i descobrir llocs molt emblemàtics de Sant Hilari Sacalm i de les Guilleries: Ruta Familiar, Pla de les Arenes i Boscos d'en Serrallonga. 

> Consulta'n tots els detalls aquí (enllaç)
> Podeu trobar més rutes aquí (enllaç Wikiloc)

Joc de pistes 'El flabiol d'en Jaumet'
El flabiol d'en Jaumet

Joc de pistes que combina la geolocalització, els enigmes i l'observació de l'entorn passant per diferents punts de Sant Hilari, aconseguint, al final, trobar l'objecte amagat. 

Una bona estona en família amb aquesta activitat (recomanada per a nens i nenes a parti de 5 anys) que es pot fer a peu o amb bicicleta. 

> Durada: entre 1,5 i 2 hores
> Distància: 4,5 Km
> Idioma de joc: Català

> Més informació aquí (enllaç)

Més informació

A Territori Guilleries es dediquen al lloguer de bicicletes, especialment de bicicletes de muntanya (MTB) i bicicletes elèctriques (e-MTB), i estan situats a Sant Hilari Sacalm, capital de les Guilleries, un entorn privilegiat per a la pràctica de l’esport. 

Al seu establiment, a més de poder llogar les bicis de muntanya elèctriques i no elèctriques, també hi podreu trobar productes de proximitat.

Horaris

Dissabte, diumenge i festius: de 9 a 17h
*Per fer reserves fora d'aquest horari contacteu al telèfon 676 193 065